keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Säilykepurkin tuunausta

Hei vaan kaikille ja kiitoksia kommenteistanne!

Mitä te teette tyhjille säilykepurkeille?!?! Uusiokäyttöön vai kierrätykseen?!?!

No mitä teette vanhoille villapaidoille tai -takeille?!

Mitäpä jos pukisitkin säilykepurkin villapaidan hihalla?!Kaikki mitä tarvitset on säilykepurkki, vanha villapaita tai -takki ja liimaa.
Leikkaa hihasta pala joka on hieman purkkia isompi. Laita liimaa purkille ja pue purkki hihanpalasella, käännä reunan yli hieman hihaa ja laita reilusti liimaa, näin ei se lähde purkautumaan. Jos haluat olla varma siitä että se ei purkaudu niin siksakkaa reuna ennen kuin puet purkin ;).

Huom! Muistathan että purkin reuna on TERÄVÄ!! Minä en tehnyt reunalle mitään sillä taitoin hihaa sen verran yli että ei ole riskiä saada haavaa :). Muutenhan voit pihdeillä "tasoittaa" reunan tai vasaralla.

Hieman erilainen kynäpurkki esimerkiksi.Mukavaa Keskiviikkoa!

5 kommenttia:

 1. Oi ku kiva! Kiva joululahja vinkki myös - ja nippu puisia lyijykyniä mukaan:)

  VastaaPoista
 2. Tulipas siitä hyvä! Näkisin tuolla kuivia oksia, esim. Lehtikuusesta käpyineen.

  VastaaPoista
 3. Tulipas tosi hieno ja oikein hyvä lahjaidea:)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea ja hieno, Minä kyllä olen säilytellyt säilyketölkkejä ajatellut että tuunaan ne jotenkin..ajatteluun se on jäänyt, sillä kohta ne on mennyt roskiin...villapaidoista tosin olen ajatellut alkaa tekemään tyynyjä mutta haluan ruskeita, valkoisia ja beigen sävyisiä neulepaitoja jossa voisi olla palmikkokuvioita..kirjavat kuosit ei ole se minun juttuni vaikkakin niistä tulee myös kauniita...mutta itse en ole kovin innostunut väreistä vain haaleat värisävyt on se minun juttu..
  itselläni ei ole yhtään villapaitaa mutta varmaan kirppiksillä on ja kun löytää edullisen niin ei haittaa jos sen leikkaa tyynyksi :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva idea! Meille noita purkkeja kertyy ko kissanruokapurkkeja tyhjenee jatkuvalla syötöllä.. :D

  VastaaPoista