torstai 19. syyskuuta 2013

Näin syksyisin valmistan usein vispipuuroa marjoista joita minulta löytyy pakkasesta.
Nyt pyöräytin kasaan punaviinimarjoista puuron.
NAM!Tämä ihastuttava pikkuinen GG kulho ja lusikka on ostettu siitä samaisesta kaupasta kun minun kaikki muut GG tuotteet eli  Design West  joka löytyy täältä Tammmisaaresta.


Minä kiehautan marjat kasaan jonka jälkeen valutan mehut siivilän läpi. Takaisin mehut kattilaan johon lisään vettä. Kun mehu alkaa kiehahtaa lisään mannasuurimot. Kun puuro valmis nostan kattilan pois liedeltä, hieman sokeria sekaan ja vispilöin kunnes puuro jäähtynyt jolloin se on saanut ihanan vaalean sävyn ja kuohkeuden.

Tänään meillä ohjelmassa puheterapia. Toivottavasti sää sallii sen että voimme kävellä tuonne entiseen Tammiharjun sairaalaan jossa meidän puheterapia sijaitsee. Meillä alkaa näet syysmarkkinat. Ja silloin tämä kylä menee ihan sekaisin. Liikennettä kun Manhattanilla ;).
Toivottavasti raajat sen verran kondiksessa että jaksan myöhemmin käväistä markkinoilla hakemassa Juho Pullin rinkeleitä. Ne on sellainen MUST HAVE minulle. Niin mahtavan iloisia rinkelinmyyjiä joiden kanssa mukava rupatella.


Kiitoksia kommenteistanne <3


Mukavaa torstaita jokaiselle vierailijalle!

1 kommentti:

  1. Voi vispipuuroa...siitä onkin aikaa, kun viimeksi tuolla on herkutellut! Itse en ole vuosiin tehnyt, kun muille se ei meillä maistu...minulle se on lapsuusajan herkku! Iso mummon tekemänä se oli kaikkein parasta <3

    Syysmarkkinat kuulostaa ihanalta, itsekin kaipaisin jotain tuollaista arjen vastapainoksi! Toivottavasti jaksoit siellä piipahtaa :)

    VastaaPoista