torstai 5. kesäkuuta 2014





Täällä ollaan oltu hereillä jo ennen kukonlaulua.
Pikku miehet päättivät että olimme nukkuneet aivan tarpeeksi ennen puolta seitsemää. Huoh.....
Minähän en aivan samaa mieltä heidän kanssaan tästä asiasta ollut. Mutta ei voi muuta kuin yrittää saada itsensä taiteltua sängynpohjalta ylös.

Eilen oli kyllä lievästi sanottuna kuuma ja hikinen päivä.
Meidän puolelle tätä paritaloa, alkaa aurinko paistamaan puoliltapäivin ja paistaa kunnes aurinko taas laskeutuu. Ovia taikka ikkunoita ei voi pitää oikein auki, kun sisälle puskee lämmintä ilmaa.....
Nukuin viime yön parvekkeen ovi auki ja silti oli aika hikiset oltavat.







Tänään saatte katsella hieman kukkia terassilta ja pihaltani.






Reki kuvassa on pihalle tarkoitettua lankaköynnöstä, jolla on paksummat varret ja lehdet. Sen voi syksyllä ottaa sisälle jossa kuulema, puutarhurin mukaan, viihtyy vallan mainiosti. Jos haluaa juurruttaa lisää, napsii vain oksan poikki ja laittaa multaan. Ruukun päälle muovipussi, niin kuin pieni kasvihuone ;).







Toivottavasti tästä päivästä ei tulisi yhtä kostean-kuuman- painostava. Lämmintä saa olla, mutta ei liian.









Ihanaa päivää kaikille!









5 kommenttia:

 1. Helteistä ilmaa on täksikin päiväksi luvattu. Me nukumme ikkuna auki ja aika mukava oli nukkua noin klo kolmeen, mutta sitten alkoi senpäivänen viserrys, että heräilin vähän väliä..:)
  Kaunista on pihallanne(kin)..:)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin näyttää aikas kuumalta tämä aamu! Mutta se on vaan hyvä koska pyykkikone jauhaa kaikkea mahdollista :) Tyttären valmistujais juhlat viikon päästä :) Uskon että hikittää!! Ihania kukkia :) Viettäkää oikein ihana päivä!!

  VastaaPoista
 3. Meillä on myös todella kuuma helteillä. Aurinko porottaa koko päivän takapihalla, ja makkari on yläkerrassa. On myö yitetty pitää ikkunoita auki, mutta meteliinhän sitä sitten herää aamulla. Välillä on lähdetty evakkoon alakertaan :)

  VastaaPoista
 4. Meillä täällä saaristossa on vähän viileämpää kuin mantereella, joten vaikeuksia nukkumisen kanssa ei ole ollut. Ihania lämpimiä päiviä kuitenkin täälläkin on nyt ollut.

  VastaaPoista
 5. Olipa ihana nähdä sinun romanttista kukkaloistoa, lisää kuvia ulkoa pihastanne ehdottomasti!!! ollaanko me edes ikinä nähty laajoja pihakuvia? ;)

  VastaaPoista