tiistai 17. syyskuuta 2013

Sivupöytä

Eilinen päivä menikin sitten lamaannuttavan päänsäryn merkeissä :(. No yksi pieni kremppa lisää tässä firmassa ei juuri tunnut missään ;).

Villasukat ja -takki päällä mennä vipellän. Hih.... vipellän, minun menoni muistuttaa kyllä lähinnä vanhainkodista karanneen mummelin menolta ;).


Mainitsin teille että aloitin sivupöydän maalaamisen....... No tässä tämä nyt sitten on.
Tuohon pöydäntasolle etsiskelen vielä jotain isompaa kulhoa johon nämä tämän katon alla asuvat herrat voivat avaimensa heittää. Meillä on avainkaappi ( näkyy muuten tässä kuvassa ) mutta se on NIIN vaikeata avata kaapin ovi ja laittaa avainnippu koukulle ;).
Tänään kokeilin Healingiä. Entisenä skeptikkona myönnän sen todellakin auttavan. Ainakin minä olen "käsittelyn" jälkeen paljon "kevyemmän"oloinen ja kivutkin kropasta ovat lieventyneet. Ja se mieletön päänsärky kun minua on jo pidemmän aikaa piinannut, on muisto vain :). Kauanko tämä vaikutus sitten kestää, se jää nähtäväksi.
Mukavaa syksyistä päivää kaikille!

Niin ja kiitoksia kommenteistanne <3
7 kommenttia:

 1. Tulipa nätti pöytä! Joku iso kulho olisikin tarpeen, että rojut päätyvät kasaan eikä pitkin pöytää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kulho olisi pikapuolin löydettävä sillä muuten siinä käy niin kuin mainitsit :)

   Poista
 2. Kaunis sivupöytä ja miten kauniin näköinen virkattu peitto siellä alahyllyllä kurkkii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniin valoisan pöydän sait aikaan, johon lankeaa kaunis auringonvalo hohtaen. Todella kaunis! Avain kulho olisikin varmaan hyvä siinä, jotta hyvin olisivat tallessa ja helposti löytyisivät. Meillä meinaan aina ajoittain hukassa:)
   Todella kaunis ja siisti koti<3

   Poista
 3. Voihan Erica. Piiitkästä aikaa, ehdin hetkeksi istumaan, niin että ehdin myöskin kommentoimaan täällä. Minulle on tullut hirmu surullinen olo sinun puolesta viime aikoina. Kurjia noi sairaudet ja kivut ja mieskin perskele vielä!!! Voisinpa jollain tavalla sinua piristää.. edes pienellä sanalla. Kokeilen ainakin. Olet uskomattoman upea nainen, jolla on käsittämätön lahja luoda kaunista ympärillesi. Blogisi kautta sinusta saa kuvan äärettömän taiteellisesta ihmisestä ja uskon, ettei se kuva ole ollenkaan vain blogin illuusiota. Olet mahtava. Muista se. Katso itseäsi peiliin ja hymyile. Jos sillä saisit voimia jaksaa kremppaavan kroppasi kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja onhan tuo sivupöytäkin kaunis. ja ihan mahtava tuo tuunattu purkki. Kyllä se minäkin purkit aina säilytän ja koitan niistä milloin mitäkin taiteilla uusiokäyttöön!

   Poista