maanantai 16. syyskuuta 2013

KEITTIÖTÄ

Meillä isäntä lähti Hollantiin pomonsa kanssa lauantaina.
Isännän kannaltahan se on hyvä juttu että minun opiskeluhaaveet meni pipariksi. Eipä hänen tarvitse alkaa ottamaan minua huomioon niin kuin ei ole tähänkään päivään asti ottanut. Helppohan sitä on tulla ja mennä miten lystää kun Erica on vaan kotona.
Minä oikein nautin tästä ihanasta hiljaisuudesta kun meillä vallitsee täällä kotona.
Meillä ei kukaan kiukuttele tai huuda.Keittiönhyllyt olen järestellyt uuteen uskoon. Laitoin IKEAn viinilasit ja GG lattemukit esille.
Tuo kuvassa näkyvä valkoinen kermakko on kirppislöytö. Maksoin siitä kokonaiset 0,50 senttiä.GG lattemukit olen ostanut Design Westistä täältä kyliltä. Verkkokauppaan pääset tästä jos haluat käväistä ihailemassa valikoimaa.


Muistatteko tummanruskean IKEAn sivupöydän jonka hankin vähän aikaa takaperin?!?! Aloitin sen maalaamisen tänään. Se saa ylleen valkoisen värin sillä minusta se ei tummana oikein päässyt esille siinä pienessä tilassa mihin se on parkkeerattu ;). Katotaan mitä avokki sanoo ensiviikolla kun tulee kotiin jos se edes huomaa mitään.


Kiitoksia teille ihanille kommenteistanne, haleista ja rutistuksista :). Kyllä tuntu ;).Ihanaa uuden viikon alkua <311 kommenttia:

 1. Herkullisen näköiset hyllyt ja tavarat keittiössäsi :)
  Valoisaa mieltä viikkoosi!

  VastaaPoista
 2. Hei, en koskaan ennen kommentoinut vaikka olen lukijasi. Huono parisuhde pahentaa kaikkea, jopa sairaus oireitasi. Älä jää suhteeseen joka ei anna mitään. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi toivotan. Kaunista maanantai päivää <3 t.äiti Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanske det skulle vara dax att flytta runt på annat än möbler och kärl, Erica?
   Ni verkar ju ej ha ett bra förhållande...

   Det är ett stort steg och med barn så gör det ju ej saken lättare, men som du nu beskriver så lever du ju ett kärlekslöst förhållande.
   Det är ju ej första gången du beklagar dig över Ert förhållande.

   Poista
 3. Onpa kaunista! Kurjaa että miehesi käyttäytyy noin ja hurjan ikävää että opiskelut menivät myttyyn:( Halituksia ja iloa päivääsi,nauti hiljaisuudesta;)

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja hylly täynnänsä. :) Ikävää että sua ei oteta huomioon suhteessanne. Kaukohali sulle!

  VastaaPoista
 5. Ihania juttuja taas taalla.En ole ehtinyt taalla kaydakaan ja taytyykin selailla kaikki postaukset lapi.
  Tekstinsiirtokin kiinnostaisi.Ehka taaltakin loytyy tuota ainetta samannimisena tai sitten jotain vastaavaa....
  Ehka se on monessa suhteessa nain,etta kotona oleva on liian itsestaanselvyys.Joskus huomautan miehelleni,etta olen kuin joku huonekalu kotona,aina paikalla eika niin huomata.Hutta jos se "nojatuoli" onkin joskus pois,niin jopa huomataan.
  Oma aika valilla tekee hyvaa ja ennen kaikkea kannattaa asioista puhua ja kertoa tuntemuksistaan...

  VastaaPoista
 6. Voi mikä löytö tuo nekka ja millä hinnalla....)
  Minäkin nautin välillä, kun saan olla kotona yksin....meillä vaan harvoin mies on missään...onneksi.
  Voimia sinulle♥

  VastaaPoista
 7. Niin kaunista!
  Ihana rauhallinen tunnelma.
  Minäkin olen ollut kotona jo 11vuotta. Välissä hetken yrittäjänä. Opiskeluja en uskalla edes ajatella. Päivä kerrallaan tämän sairauden kanssa nyt mennään.
  Kiva kun sulla on energiaa sisustamiseeen. Mulle sisustaminen on tosi tärkeetä, mutta en jaksa sitäkään tällä hetkellä. Ehkä joskus myöhemmin sitten taas...
  Sun kannattaa puhua avoimesti miehellesi tunteistasi. Ei ole koskaan oikein se, että toisella on oikeus tulla ja mennä miten haluaa. Ota omaa aikaa, mene jonnekin säännöllisesti. Mä olen tehnyt näin. Mun pitkät kuukauden reissut ovat olleet mulle ja itseasiassa koko perheelle hyvä asia.

  VastaaPoista
 8. Kyllä sinulla on sairaudessasi jos aivan tarpeeksi kannettavaa, ei sinun pitäisi enää aikuista miestä vaivanasi pidellä...sillä kovasti siltä tuntuu, että häneltä et saa apua, tukea, arjen vastuun jakamista. Se mitä hän tuo parisuhteelle ja perheelle on laitettava puntariin tuon toisen puolen kanssa.

  Sinulla on selvästi paha olla, kun se kumpuaa niin voimakkaasti postauksistakin...kuvaisin sitä sanalla turhautuneisuus, mikä kirjoituksistasi näkyy.

  Onneksi sinulla on kaunis koti, taito sisustaa ja ihanat lapset. Sairaus vie sinulta valtavasti voimia, selviäisitkö siitä paremmpin ilman jatkuvaa huolta parisuhteesta. Eihän täältä pelkkä lukija voi sanoa, että lähde ja eroa, mutta oman jaksamisesi kannalta mielestäni jotain pitäisi tehdä. Mitä ja miten...se on varmasti teidän ratkaistava!

  Jaksamista ja voimia <3

  VastaaPoista
 9. Ihanasti järjestellyt hyllyt, kauniita tavaroita! Jaksamisia arkeesi <3

  VastaaPoista
 10. Olen samaa mieltä Anskun kanssa. Paha olosi kuuluu kirjoituksista selkeästi, kannattaa oikeasti tehdä jotain katkeroitumisen sijaan. Toista ihmistä kun ei pysty muuttamaan, ainoastaan omaa asennetta asioihin ja ihmisiin. Kaunis koti, ja ihania kuvia sinulla kuitenkin. Hyvää syksyä ja paljon voimia sinulle.

  VastaaPoista