lauantai 20. huhtikuuta 2013

Työn täyteinen lauantai

Ihastuttavan aurinkoista lauantaita kaikille!
Ja kiitoksia kommenteistanne.
Minusta tuntuu että näiltä miehiltä puuttuu se taito "nähdä" miten huonekalut tulisi siirtää jotta ne kanssa sopivat tilaan eikä vain latoa huonekaluja huonekalujen viereen ;).
Siis aivan oikeasti, olen repinyt kohta viimeisetkin hiukset päästäni pähkäillessäni miten saan tähän olkkariin jonkin sortin järjestystä!!Tänään pääsee nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta :). Pakko istahtaa penkille ja nollata ajatukset sekä ladata akkujaan jotta jaksaa jatkaa järjestelemistä ja pähkäilemistä.Aurinkoista lauantaita!!


7 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua sinulle!
  Toisaalta onneksi miehesi ei osallistu tavaroiden laitteluun, mietikn joutuisit keskustelemaan ja sopimaan jokaisen tavaran paikasta!

  VastaaPoista
 2. Meillä täällä taivas möllöttää paksussa pilivessä, vaan aurinko paistaa mielessä ja lintuset laulavat riemurinnoin... Oikein ihanata viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Täällä heti aamusta ihan mielettömän kaunis keli! ulkotöitä ja grillailua viikonlopulle kiitos ;)

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Onneksi meillä ei kyllä mies käy siirteleen mitään huonekaluja ilman mun läsnäoloa, suostumusta ja valvontaa, heh ;)
  Olet sä vaan aikamoinen mimmi, kun oot siellä rempannutkin kipsistä huolimatta! Onneksi olet nyt vihdoin saanut apua ja toivottavasti saat lopultakin kätesi kuntoon!
  Teillä on niin kaunista..huoh!
  Leppoisaa lauantaita!

  VastaaPoista
 5. Ihanasta aurinkoisesta päivästä ollaan saatu nauttia täälläkin...:)

  VastaaPoista
 6. Heippa Erica,mähän nyt vähemmän on enemmän filosofiasta innostuneena suosin turhan tavaran karsimista mahd.minimiin.Ja eikös se fenf shuikin puhu vahvasti siitä ajatuksesta ja turhista "energiasyöpöistä".Karsin säännöllisesti erilaista roinaa kodistamme ja olen tyytyväinen.Suosittelen lämpimästi,terapeuttista päästää monesta tavarasta eroon ja saada väljyyttä ihan vain olemiseen.Tiedän myös,että monet pitää runsaasta sisustuksesta,mut kun ite oon tämmönen vilkas ja jollain tapaa häiriöherkkä,niin kotia oon alkanut yksinkertaistaa seesteisen rauhalliseksi.Enkä ole katunut hetkeäkään,rakastan väljää kotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voit muuten arvata kellä myö kipsi kädessä oiken kämmenluun murtuma..eli voisin hurauttaa kahville joku päivä?Jos passaa,se viiri asiakin vähän kesken..

   Poista