maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kevät on täällä :)

Hei vaan kaikille!
Kun tuo aurinko suvaitsee näyttäytyä ja lämmittää niin ihanasti , sitä jostain kumman syystä haluaa viettää aikaa tuolla ulkona eikä sisällä koneen äärellä. Siitä nämä harvat postaukset johtuvat.

Kiitoksia teille komenteistanne muuten koskien tätä minun sisustusongelmaa nimeltä avokki ;).
Joudun luopumaan 200 vuotta vanhasta arkustani sillä minulta loppui tila täällä kotona. No ihan ikiajoiksi luopumisesta ei ole kyse, vaan tyttäreni suostui sijaisomistajaksi ;). Siitä arkusta nimittäin EN luovu kokonaan. Hänellä on sitä lääniä mihin sen saa sijoitettua, joten hän lupautui huolehtimaan siitä minun puolestani:).

Posti toi tässä jokunen viikko sitten paketteja joita olin tilannut. Näppäilin kotiin pikkumiehelle kasan vaatteita sillä hän kasvaa huimaa vauhtia. 4 vuotiaalle saamme jo käyttää 6 vuotiaiden vaatteita!! No siinä samassa äippä näppäili hieman kesäisiä vaatteita itselleen. En kovin usein tilaile itselleni juuri mitään. Mutta nyt kun olin siivoillut vaatekaappiani ja "heitellyt" pois paljon ( lue vienyt kierrätykseen) , niin pitihän sinne kaappiin saada täytettä ;).


Puuteriroosan värinen tunika jonka tilasin Cellbesistä. En ole aikaisemmin sieltä tilannut  mutta tämä näytti niin suloiselta joten klikkasin sen itselleni :):


Henkasta ja Maukasta tilasin kesäisen mekon. Saapi nähdä tuleeko sitä käytettyä.
Jos tämä kesä kuten viime kesä, niin meikäläinen kävelee villasukat jalassa ja oloasu päällä ;)


Lähiviikkoina on paljon juoksemista paikasta toiseen. Labroja , Kipupolia, tarumapolia. Elämä on :)

Nyt hakemaan täystuho tarhasta jonka jälkeen pihassa kukkapenkkien kimppuun :).

Illalla kun isäntä palailee kotiin töistä, otan omaa aikaa ja lähden blogimaailmaan ihastelemaan teidän blogeja.


Aurinkoa päivääsi !

3 kommenttia:

  1. Kauniita vaatteita olet tilannut. Tuo valkoinen mekko voisi sopia minunkin tyyliin. :) Itse en ole tilannut vaatteita netistä vuosikausiin, jotenkin kaipaan sitä näppituntumaa ennenkuin teen ostopäätöksen. JOtain sisustusjuttuja sen sijaan on tullut tilattua tänäkin keväänä.

    VastaaPoista
  2. Ihanaisia vaatteita! Molemmat ihan herkkuja :)

    VastaaPoista