perjantai 19. huhtikuuta 2013

IIIIK....

Olin eilen muutaman tunnin tyttäreni luona Karjaalla käymässä ja kotiin palatessa olohuone oli laitettu uuteen uskoon ja sekaisin.
Avokki oli päättänyt alkaa siirtelee huonekaluja vain ja ainoastaan sen takia että makuuhuoneeseen oli PAKKO saada tilaa printterille!! Siis makkarikin oli aivan mullinmallin. Mut miksi olohuone?!?!
"Mää siirsin huonekalut, noi hömpötykset jää sun hoidettavaksi". Oi kiitos. Miten ihmeessä mä saan tosta olohuoneesta olohuoneen?!?! Mulla jää niin kuin hieman esineitä joille EI löydy paikkaa mutta sellaistahan ne miehet ei ota laskuun siirrellessä huonekaluja. Pentele sanon minä. Eli minulla ei tule olemaan tekemisen puutetta tänä viikonloppuna.

Etsin meidän kyliltä "penaalin" tapaista pussukkaa mutta mistään ei sellaista löytynyt joten ompelin sellaisen Tildakankaasta. Ensimmäinen kerta sitten koulun, ompelin vetoketjun :).

Millaisia suunnitelmia teillä on täksi viikonlopuksi? Hienoa aurinkoista säätä ovat luvanneet ainakin meille tänne etelään.

Leppoisaa viikonloppua kaikille! !6 kommenttia:

 1. ai alkoi avokki sisustamaan...:)
  On nuo miehet ihania!
  Meillä menee viikonloppua juhlien...huomenna 86v juhlat ja sunnuntaina isäni♥ 83v. juhlat...:))

  VastaaPoista
 2. Kyllä nuo miehet aina keksii! Mä olen huomannut sellaisenkin ilmiön, että ne ei oikeesti edes oo monen vuoden jälkeenkään huomannut kodin kauniita sisustustavaroita, ei niitä isompiakaan. Käsittämätöntä!

  Meilläkin aina touhutaan tuon tekniikan ympärillä, mutta ei meinata aina muistaa, että sen ympärilläkin olevat asiat voisi miettiä...toivotonta välillä ;)

  Täällä puuhastellaan kotona ja pihalla, toivottavasti ilma suosii meitä!

  VastaaPoista
 3. Hahaa, miehet ja sisustaminen :o

  VastaaPoista
 4. Sellaisia ne miehet on, ei mitään tyylitajua!! Turha yrittää opettaakaan, ei auta kun perässä kulkea ja selvittää sotkut ;)!

  VastaaPoista
 5. Meidän isännällä on jonkun asteista kiinnostusta sisustamiseen huonekalujen osalta, mutta mitä ja mihin on kyllä pahasti hakusessa. Kun hän haluaa siirtää jotain johonkin, se on mun mielestä ihan järjetön ratkaisu :) Vika saattaa tietysti olla minussa ;)
  Aurinkoista lauantaipäivää!

  VastaaPoista
 6. Meilläkin tapahtuu aina välillä jotain ostoksia tai muita "muklailuja" miehen toimesta, jotka ovat hänen mielestään välttämättömiä ja minun mielestä rumia (hänen mielestään liittyy aina käytännöllisyyteen)..sitten lasken sataan ja yritän jankuttaa itselleni, että myös SE MIES asuu kodissamme ja hänellä on aivan yhtäläinen oikeus sanoa missä kaapin paikka seisoo, tosin kyllähän sitä voi auttaa vähän ohjailemaan oikeaan suuntaan.. =)

  VastaaPoista