tiistai 23. marraskuuta 2021

Uusi juliste piristämässä olohuonetta

 - Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa -


Heipä hei ihanat!


Sain taas tilaisuuden tehdä yhteistyötä Desenion kanssa.

Tämä tilaisuus tuli kuin tilauksesta minulle sillä minuun iski taas se surullisen kuuluisa muutosinspis.

Nyt kun talvi ,alkoi minun tehdä mieli taas uudistaa tämän huushollin ilmettä.

Onneksi kodin ilmeen saa uudistettua yllättävän pienillä jutuilla joihin ei tarvitse upota suuria summia rahaa.


Se hyväpuoli näiden julisteiden kanssa on  että voit vaihdella kotisi ilmettä silloin kun haluat. Minulla on printit vaihdelleet huoneitakin muutaman kerran. Joka kerta huone saa uuden ilmeen vaikka taulu olisi ollut makuuhuoneessa aikaisemmin ja nyt se koristaa olohuonetta.

Olen aikaisemmin ,niin kuin monet teistä lukijoistani tietää, ollut yhteistyössä Desenion kanssa ja tilannut sieltä itselleni julisteita.


Deseniolta löydät taiteen ja designin uutuudet sekä tauluja useissa eri tyyleissä! Tyylikkäitä tauluja ja julisteita, jotka heijastavat viimeisimpiä sisustustrendejä - aina edullisesti ja korkealaatuisina

Desenio tarjoaa inspiraatiota sisustukseen niin makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseen. Aivan kaikkiin tiloinhin kodissasi.

Desenion valikoima on laaja. Itseltäni meni taas hieman aikaa selata kaikki julistevalikoimat läpi ennen kuin löysin muutaman sellaisen jotka minua miellytti erityisen paljon. Ja sitten olikin vaikea päätös että minkä julisteen valitsen. Julisteeni on kokoa 50 x 70 cm eli isokokoinen.

Voit käydä kurkkaamassa ja tutustumassa Desenion julistevalikoimaan. Tulet yllättymään Desenion tajonnan laajuudesta ja siitä miten korkeanluokkaisia nämä julisteet ovat,

Olen nyt muutaman kerran Deseniota saanut julisteita kotiin ja voin sen verran sanoa että Deseniolla on nopea toimitus.

Deseniolla on laaja valikoima erilaisia aiheita, kuten valokuvatauluja, klassisia mustavalkoisia aiheita, tyylikkäitä retrotauluja, modernia abstraktia taidetta, kuvituksia, kauniita lastentauluja ja paljon muuta.


Jos kaipaat inspiraatiota voit Desenion sivuilla käydä kurkkaamassa miten voit yhdistellä tauluja ja luoda oman tauluseinäsi.
Seuraavan kerran kun minulle iskee tämä sisustuskärpänen ja mieleni tekee taas uudistaa kotia, olen miettinyt että tilaisin Deseniolta vaihteeksi ehkäpä musta-valkoprinttiset julisteet. Tai mistä sitä tietää vaikka repäisisin ihan kunnolla ja valitsisikin abstrakti printit? Kyllä minä joskus osaan yllättääkin. En minä ole täysin kaavoihin kangistunut ja pidän kiinni uskollisena omaan sisustustyyliini. Ei minulla aina tarvitse olla harmaata, valkoista, beigeä.
Olenhan joskus aikaisemmin sisustanut kotiani hempeillä pastelliväreillä. Ehkä te jotka olette minua seuranneet pidemmän aikaa muistatte sen ajan?

Pojan huoneeseenhan olen tilannut musta-valkoprintti julisteet. Poika oli todella tyytyväinen saamiinsa julisteisiin.Desenio on FSC®-sertifioitu yritys, mikä tarkoittaa, että taidejulisteiden tuotannossa käytettyjen puiden korjuu tapahtuu vastuullisesti. Tämä tarjoaa ympäristöhyötyjen lisäksi sosiaalisia sekä taloudellisia etuja kaikille osapuolille.

Käykää ihmeessä kurkkaamassa Desenion laajaa julilstevalikoimaa. Aivan varmasti sinäkin löytäisit sieltä mieleisesi julisteen / julisteet.
Iloa päivääsi


Erica
Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti