perjantai 23. elokuuta 2013

VANHA SÄKKI

Näin heti aluksi haluan kiittää teitä kommenteistanne edelliseen postaukseeni.
Kaikkea höhlää se Erica kokeilee.
Se kirjamuovi joka on kiinnitettynä kankaaseen on siinä siksi jotta kangas liikkuu printteristä läpi. Ilman tukea se ei sieltä ulos tule,
Yksi DIY sivu jolla minä usein vierailen löytyy täältä.Meillä joutui vihdoin tuo ruma sähkökaappi piiloon.
Minulla kun sattuu olemaan kasa vanhoja kahvi-, peruna- yms säkkejä niin ajattelin tehdä yhdestä taulun jotta saan sähkökaapin piilotettua.
Aluksi nikkaroin kasaan kehyksen johon sitten viritin säkin. Naulasin säkin kiinni, sillä nitoojan niitit eivät pitäneet säkkiä paikallaan.Kun sulakkeet poksahtelevat, saa tuon taulun helposti nostettua pois :).
Nyt sitten nikkaroimaan hyllynkannattimia ja väsäämään kasaan naulakon ;).
Tänään hain Matkahuollosta Indiskasta tilaamani mustat koukut jotka on tarkoitus kiinnittää hyllyyn, jotta takit saa roikkumaan.


Aurinkoista viikonloppua <312 kommenttia:

 1. Voi vitsit Erica mitä kaikkea ihanaa olet taas puuhaillut. Kankaanpainantaa on ihan pakko testata.. kuin myös söhkökaapin piilottamista. Kiitos ihanuus taas ideoista ♡

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit Erica mitä kaikkea ihanaa olet taas puuhaillut. Kankaanpainantaa on ihan pakko testata.. kuin myös söhkökaapin piilottamista. Kiitos ihanuus taas ideoista ♡

  VastaaPoista
 3. Kiitos tuosta linkkivinkistä ja tästä uudesta säkkivinkistä kanssa, mulla kans näitä säkkejä paljon muttei oikein mitään funktiota..tosin eihän noille muille sivustoille enää tartte mennä kun tämä on semmoinen ideapankki että.. ;)

  VastaaPoista
 4. Kivan jutun olet taas keksinyt, ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Meillä sähkökaappi on piiloitettu vuosikalanteri keittiöpyyhkeellä, joka on laitettu kehyksiin. Pitää laittaa tämä idea muistiin myös :)

  VastaaPoista
 6. Voi Vaude! Tossa on kyllä ideaa!!! Vois kyllä itekkin vuorata tollasella meidän kamalan sähkökaapin.

  Kiitos ideasta:)

  VastaaPoista
 7. Lekkert.:)
  God helg.
  Klem.

  VastaaPoista
 8. Kerrassaan ihana idea, aivan loistava! Kauniisti on rumilus piilotettu!

  Viikonloppuja ihanainen <3

  VastaaPoista
 9. Tuohon kankaanpainamiseen printterin kanssa vielä palatakseni eli on olemassa sellaista ainetta, jossa ensin tuo kangas liotetaan ja ennetaan kuivua vuorokausi. Sitten voi tuon kankaan laittaa suoraan printteriin eikä tarvitse liimailla muovikalvoja taakse. Jos haluat käydä kurkkaamassa mitä minä tein joskus sillä aineella, niin postaus löytyy http://kristallinhohtoa.blogspot.fi/2013/07/leikkimokin-tauluprojektia.html. Niin ja tervetuloa osallistumaan myös arvontaan samalla :)

  VastaaPoista
 10. Ai ku hyvä idea. Tosi ihana "taulu".
  E-R

  VastaaPoista
 11. Hyviä ideoita tulee jatkuvasti, ihana tapa piilottaa rumilus. Minulla tuo rumilus on onneksi vaatehuoneessa. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista