keskiviikko 11. elokuuta 2021

Uusi ilme kotiin julisteilla ja alekoodi lukijoille

 


-Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa-Isekekö sinullekin aina silloin tällöin halu uudista kotiasi? Minulle tämä iskee aika usein. Hih!

Nyt on sitten syksyn sisustuskärpänen iskenyt ja kunnolla.

Joskus pelkät koristetyynynpäälisten vaihto riittää tuomaan uutta ilmettä kotiin. Tällä kertaa tuon uutta ilmettä kotiin myöskin julisteilla.

Yllättävän pienillä jutuilla saa uudistettua kodin ilme, eikö vain? Ja aina ei tarvitse käyttää omaisuutta tuomaan sitä vaihtelua sisustukseen. Mikä minusta on hyvä asia. Eikö sinustakin?

Nyt minulle on tullut mahdollisuus tehdä yhteistyötä Desenion kanssa ja antaa teille alennuskoodi jota käyttää heidän sivuillaan. Kannattaa napata koodi ja tehdä löytöjä kotiin. Desenion julisteet/taulut ovat minun mielestäni edullisia. Desenion taulut ovat mielestäni trendikkäitä ja tyylikkäitä sekä sopivat huoneeseen kuin huoneeseen,

Tilasin meille uudet ihanat julisteet sekä kehykset kotiin. Deseniolla on laaja valikoima erityylisiä/aiheisia julisteita jotka sopivat kaikenlaiseen sisustukseen. Valikoima on niin laaja että valitseminen oli minulle vaikeata mutta kyllä seiltä omat suosikit löytyivät hetken selailun jälkeen. Uskon että valikoiman laajuus tulee aiheuttamaan myös sinulle valinnanvaikeuden. Onko Desenio ja heidän valikoimat sinulle tuttuja?

Tilasin julisteita  tuomaan uutta ilmettä ja vaihtelua pojan huoneeseen, meidän makuuhuoneeseen sekä olohuoneeseen. Julisteita olen tilannut sen verran että voin vaihdella niitä mieleni mukaan tuomaan vaihtelua sisustukseen.

Meillä kotona sisustus on hieman harmaa-valkoista joten valinta julisteiden/taulujen suhteen ei ollut kovinkaan vaikea kun oli koko heidän valikoimansa selannut läpi.

Poika oli mukana valitsemisprosessissa joka koski hänen huonettaan. Pojan huoneeseen valitsimme sisustukseen sopivat musta-valkoiset printit. Poika on kasvanut lapsesta esiteiniksi joten minun oli jo aika vaihtaa ilmettä hänen huoneeseensa. Kaikki "vauva" jutut ovat saaneet väistyä isojen poikien juttujen tieltä.

Makuuhuoneeseen valitsin hennot vaaleat printit jotka tuovat rauhoittavan tunnelman makuuhuoneeseen. Valkoinen ja harmaa päiväpeitto sekä sormin kudottu harmaa paksu viltti toimii sitten syksyisempänä sisustuksena makuuhuoneessa. Mitenkäs teillä kotona? Vaihtuuko teilläkin makuuhuoneessa ilme vuodenaikojen mukaan niin kuin meillä. Syksyllä ja talvella säknkyä koristaa muhkeat peitot. Sävyina harmaa ja valkoinen. Kun kevät koittaa vaihdan usein keveisiin peittoihin ja värikin vaalenee. Joskus jopa kukkakuosia ilmestyy.

Makuuhuoneen sängynpäädyssä ollut vanha ikkuna saikin sitten siirtyä muualle, sillä halusin meidän uudet taulut sängyn yläpuolelle. Siellä ne minusta tulevat hyvin esille

Sama linja jatkuukin sitten olohuoneessa. Hennot vaaleat printit kehyksineen. Pois alta saivat siirtyä musta-valkoiset printit vaikkakin olemme menossa kohti syksyä ja moni varmaan silloin haluaa sisustaa kotinsa ehkä hieman syksyisemmin. Minulla se syksyisempi ilme tulee esille yleensä tekstiilien vaaihdolla. Kaikilla meillähän on omat tapamme vaihdella sisustusta vuodenaikojen mukaan.


Saitko inspiraatiota hankkia jotakin uutta kotiisi jolla voit luoda uuden ilmeen sisustukseesi? Nappaa itsellesi tämä alennuskoodi XERICANVAALEITA ja klikkaa itsesti Desenio:n sivuille ostoksille. Koodi on voimassa 16//2021 asti


Mukavaa iltaa sinulle!Halauksin


EricaToivottavasti sinäkin innostut tekemään julistella
uutta ilmettä kotiisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti