keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Tekstinsiirtoa

Hei vaan kaikille!
Minulta on kyselty tuosta tekstinsiirrosta, joten ajattelin tehdä siitä uuden postauksen.

Minä haen siirrettävät kuvat täältä.
Mitä siis tarvitset siirtääksesi kuvia/tekstiä?!

No tietysti se kuva/teksti jonka ajattelit siirtää, Art Mediumia, pensseli, suikepullo tai rätti. Niin ja tietysti tavara/esine johon sen siirrät ;).


Sivele pensselillä Art Mediumia tekstille.
Laita paperi aluamallesi esineelle johon siis siirrät tekstin. Painele varovasti tasaiseksi.

Parhaan tuloksen saat, jos sinulla on kärsivällisyyttä, antaa sen kuivua yön yli. Minä annan sen kuivua muutaman tunnin n.2-3 tuntia.
Suihkuta suihkepullolla paperi kosteaksi tai "töpöttele" märällä rätillä koko alue kosteaksi.
Tämän jälkeen hiero varovasti sormella tai rätillä paperia pois. Varo hinkkaamasta liikaa.Ja tässä lopputulos :).

Alla muutamia kuvia siitä mihin kaikkialle olen siirrellyt tekstiä.

Toivottavasti tästä oli apua teille jotka tästä kuvan/tekstinsiirrosta olette kyselleet.


Mukavaa päivää kaikille.

Ja kiitoksia kommenteistanne :). Aina yhtä mukava lukea niitä :)26 kommenttia:

 1. Vau, upeita juttuja olet tehnyt tekstinsiirrolla, tulipa himo kokeilla itsekin. Kiitos opastuksesta! :)

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Mahtavia! Kiitos vinkkilinkistä ja hienoista kuvista. :)

  VastaaPoista
 3. Tarviipa itsekin kokeilla noiden ohjeiden avulla. Kunhan vaan löydän Art Mediumia jostain :)

  VastaaPoista
 4. Nytpä tuli tosi selkeät ohjeet. Nyt meikäki osaa. Pitää kokeilla. Sinä oot kyllä ihanuuksia saanu kuvansiirrolla aikaan.
  Kaunis kiitos!
  E-R

  VastaaPoista
 5. Kiitos ohjeesta....pitääpä kokeilla osaanko...:)

  VastaaPoista
 6. Käykö tekstin tulotukseen ihan tavallinen mustesuihkutulostin, kun jotain luin , että pitäisi olla lasertulostin? entä oletko kokeillut kuvan siirtoa erikeepperillä, sitä olen kokeillut tyyssäni, mutte ainakaan minä en saanut kunnon kuvaa tulemaan, joku sai senkin onnistumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustesuihkuprintteri minulla käytössä. En ole kokeillut tuota erikeeperillä siirtoa. Tuota voisi kokeilla joku päivä :)

   Poista
 7. Samaa kysyn kuin seikku eli onnistuuko ilman lasertulostinta? Kiitos erittäin selkeistä ja hyvistä ohjeista. Nyt kyllä tekis mieli myös kokeilla :)

  Tsemppiä ja jaksamista päiviin! :)

  VastaaPoista
 8. Heipä hei pitkästä aikaa! Ihana ohje ja idea! Ja minä kokeilen tuota heti viikonloppuna uusimpaan tuunaukseeni, kiitoksia! :). Ihanaa syksyä, halauksin Tiina

  VastaaPoista
 9. Kiitos tarkoista ohjeista! :) Ihania juttuja olet tekstinsiirrolla saanut aikaan! Itselläkin on purkki vastaavaa ainetta ostettuna, näillä ohjeilla ei voi eka kokeilu mennä pieleen :)

  VastaaPoista
 10. voi kiiitos selkeistä ohjeistasi..tätä olen kaivannut , metsäsätänyt mutta ei kukaan ole paljastanut;) Kyllä nyt meillä alkaa tuunaus...on jo monta paikkaa mihin siirtelen jos saan onnistumaan:) Kiitos kovasti t.Jaana

  VastaaPoista
 11. voi kiiitos selkeistä ohjeistasi..tätä olen kaivannut , metsäsätänyt mutta ei kukaan ole paljastanut;) Kyllä nyt meillä alkaa tuunaus...on jo monta paikkaa mihin siirtelen jos saan onnistumaan:) Kiitos kovasti t.Jaana

  VastaaPoista
 12. voi kiiitos selkeistä ohjeistasi..tätä olen kaivannut , metsäsätänyt mutta ei kukaan ole paljastanut;) Kyllä nyt meillä alkaa tuunaus...on jo monta paikkaa mihin siirtelen jos saan onnistumaan:) Kiitos kovasti t.Jaana

  VastaaPoista
 13. Ihanaa! Kiitos kertauksesta! Tosa oottelee muutamaki härveli kuvaa tai tekstiä ja art mediumki on hankittuna. :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos ohjeista! Voi että nuo ovat kauniita, mitä olet tehnyt!! Onko tuossa tekstiilille painatuksessa mitään ihmeellistä? Tarviiko esim silittää lopuksi?

  Ja erityisesti voimia ja aurinkoa sulle tosi paljon, uskon että teidän asiat järjestyvät, niin asioilla vaan käy, mut uskon että elät tosi vaikeita aikoja, joten voimahali sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole silittänyt kangasta sen jälkeen kun olen siirrellyt tekstiä. oten en tiedä olisiko se tarpeellista esimerkiksi jos siirrät sellaiselle tekstiilille jota tulevaisuudessa peset!?!?!
   Kiitoksia voimahaleista

   Poista
 15. Ihan sattumalta löysin blogisi ja samalla ohjeen tekstin siirtoon!! Sitä olen etsinyt,kiitos!! Kysyisin vielä, että oletko tulostanut tekstejä muuta kuin mustana? Mietin että onnistuuko siirto esim. harmaalla samoin? Vai onko lopullinen sävy kiinni siitä kuinka paljon tekstiä "hinkkaat"? Nuo sinun työsi on kyllä aivan ihastuttavia! Ja muutenkin ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen siirtänyt värillisiä kuviakin ( vintage naisia ). Harmaana en tosin ole kokeillut. Luulen että lopullinen sävy on kiinni kuivumisaasta ja hinkkaamisesta. Himkkaamalla tosin otat vain itse paperin pois. Suosittelen että annat kuivua yön yli jos olet ajatellut siirtää harmaata tekstiä, sillä silloin on paremmat mahdollisuudet että onnistut. Varovaisuutta tosin tuossa hinkkaamisessa että et hinkaa liian kovaa, silloin on riski että hinkkaat itse tekstin pois. Tämä on tälläistä kokeilemista. Itseolin repiä hiukset päästä ennen kuin onnistuin kokeiluissani, sillä minulla ei ollut asiasta mitään tietoa silloin ;). Mutta uskon että onnistut :)

   Poista
  2. Kiitos tavattomasti näistä ihanista ohjeista!Sait minusta kyllä vakio viereilijan, aivan ihana blogi!!!!

   Poista
 16. Mahtavia ideoita!! Jään myös lukijaksi:)

  VastaaPoista
 17. Joo aivan ihania ovat! Munkin pakko kysyä tuosta tulostimesta vielä, että on mustesuihku tulostin siis ihan perus tulostin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustesuihkutulostin on sellainen jossa väripatruunoita, jolla voi myös tulostaa värillisiä dokumentteja :) Eli minusta juu se perustulostin

   Poista