maanantai 19. huhtikuuta 2021

Huhtikuinen maanantai ja muita juttuja

 


Heips!

Se on sitten maanantai ja uusi viikko aluillaan. Toivottavasti teillä kaikilla ihana viikonloppu takana ja olette saaneet nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja lämpimistä päivistä.

Kevät on nyt todenteolla täällä. Minä tein sen päätöksen tässä että tänä keväänä en istuta orvokkeja parvekelaatikkoihin vaan odotan suosiolla kesäkukkien saapumista kukkakauppoihin.

Minulla taas käytössä Iphone vuoden android puhelimen käytön jälkeen. Miten voikaan ihminen olla tumpelo? Mennyt hieman aikaa oppia taas käyttämään omppua. Hih....


Tänään olisi tarkkoitus taas jatkaa tuolien maalaamista ja betoniruukkujen tekoa.

Osan ruukuista vien mökille koristamaan pihaa ja terassia. Muutenkin on kohta aika mennä tekemään kevätsiivous ja paikkojen kuntoon laittamista, Hieman maalia pintaan niin vanhakin nuortuu.

Tarkoitus olisi ottaa vanhoista ikkunoista kitit pois ja kitata taas uudestaan sekä maalata ikkunat, ulkohuussin korjaamista ja saunan sekä paljun pesua. Niin vähän kaikkea siis olisi tehtävä. Ei se tekeminen minua haittaa kunhan saan tehdä asiat omassa tahdissani eikä rehkien, jotta ei meikäläisen paikat kipeydy.


Nyt täytyykin tästä lähteä fysioon. 

Ihanaa uutta viikkoahalauksin


 Erica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti