perjantai 13. syyskuuta 2019

Arki muuttuu vapaiksi


Heips!

Toivottavasti olette selvinneet arjen kiireistä ja teillä edessä rentouttava viikonloppu.

Minä leivoin eilen englantilaisia muffinsseja aamupalalle.
Maistuvat voin ja juuston kera yhtä hyvin kuin hillon tai marmeladin.
Leivoin gluteenittomia versioita sekä normijauhoilla.

Gluteenittoman reseptin löydät blogistani täältä.

Jos taas haluat kokeilla normijauhoilla leipoa niitä niin tässä sinulle resepti

2 1/4 dl maitoa
1 pss kuivahiiva
1 tl sokeria
6 dl jauhoja
1 tl suolaa


kuumenna maito reilusti kädelämpöiseksi ( 42 aseiseksi ) ja sekoita siihen sokeri ja kuivahiiva.
Anna seistä lämpimässä liinan alla noin 15 minuuttia.
Mittaa 6 dl jauhoja ja ssuola kulhoon ja tee jauhoihin kuoppa ja kaada maitoseos siihen ja sekoita taikinaksi. Anna seistä lämpimässä liinan alla noin tunti.
Kaulitse noin 1 cm paksuinen levy ja painele vaikka lasilla taikinasta pyöreitä levyjä.
Nosta ne leivinpaperille ja peitä, anna kohota vielä noin puoli tuntia.
Paista keskilämmöllä noin 7 minuuttia per puoli.















Ihanaa alkavaa viikonloppua




Puss & Kram

Erica




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti