torstai 23. toukokuuta 2019

Karkulainen löysi kotiin

Heips!

Eilen aamulla iski paniikki. Toinen meidän kissoista oli päässyt karkaamaan parvekkeelta.
Asumme ensimmäisessä kerroksessa. Mieheni on virittänyt verkon niin että voimme pitää näin lämpiminä päivinä parvekkeen oven auki ja jotta kissat eivät karkaisi.
Lähdin eilen ennen seitsemää aamulenkille ja kun tulen sisälle kysyn mieheltäni kulkeeko pihalla koira kun toinen kissoista käyttäytyy oudosti? Mies nousi sohvalta ja tarkisti asian. Ei koiraa. Jonkin ajan kuluttua minua alkaa hämäämään kissan käytös ja menen itse parvekkeelle. Missä on Mister Whiskers?

Miehen vietyä pojan kouluun alkoi projekti kissan etsiminen. Löydettiinkin mutta hän loikki pakoon.
En tiedä miten monta kilometriä eilen kuljin etsiessäni kissaa.
Jossain vaiheessa päätin antaa periksi. Aukaisimme parekkeessa toisen päädyn niin että jos kissa päättää palata kotiin pääsee hän hyppäämään parvekkelle.
Puoli viiden maissa heräsin siihen että Karvinen ( toinen kissa ) maukuu olohuoneessa. Makaan sängyssä ja komennan kissaa. Ei auta joten kömmin sängystä ylös. Unenpöpperössä tallustan kohti olohuonetta ja huomaan ikkunan takana tutun hahmon. Viski ( MR. Whiskers ) on tullut kotiin. Huusin niin kovaa että miehenikin heräsi siihen. Eipä hän tänä aamuna tarvinnut herätyskelloa kun vaimo rääkyy vartin ennen kuin kello herättäisi 😎.
Koko tämän päivän on kissa nukkunut syötyään kipollisen ruokaa. Ei ole muuten katti mennyt lähellekään parvekkeenovea.


Nyt viikonloppuna lähdemme maalle. Emme vielä jää mökille vaan minä menen siivoamaan äidilleni ja mieheni menee leikkaamaan ruohoa mökille.
Tarkoituksena olisi  tuossa koulujen loppumisen jälkeen lähteä joksikin aikaa mökille.


Huomenna olisi taas fysioterapiaa jonka jälkeen
kodin siivoamista jotta viikonloppuna voi tehä muuta.Oikein ihanaa iltaa kaikille!
Halauksin
Erica  ♡1 kommentti:

  1. Onneksi kisu löytyi. Meidän tyttö asui, joskus neljännessä kerroksessa ja sieltäkin kissa karkasi parvekkeelta ulos. Onneksi eräs naapuri huomasi ja otte kissan kiinni..:)

    VastaaPoista