lauantai 24. tammikuuta 2015


Siemenluettelon kimpussa

Minähän rakensin viime kesän lopussa itselleni pienen kasvimaan. Siis sellaisen penkin.
Se täytettiin valmiiksi mullalla,turpeella ja hevosen kakkalla ( saako noin kirjoittaa ).

Nyt olen selaillut siemenluetteloita. Tutkinut mitä kaikkea sitä kasvattaisi.
Pinaatti ainakin on yksi sellainen mitä kasvatamme. Nuorempana inhosin yli kaiken pinaattia/pinaattikeittoa. Varmaan sen takia kun ala-asteella meidät pakotettiin syömään kaikkea vaikka siitä ei pitänyt.
Tuore pinaatti sen sijaan ei maistu juuri millekään. Käytän sitä salaatissa.

Meidän pikkumies rakastaa pinaattilettuja. Nyt olen ostanut pinaattia kaupasta ja tehnyt hänelle lettuja. Niitä hän voi ahmia vaikka 50 kpl jos vaan saa.
Teen yleensä ison erän lettuja joista sitten osan pakastan.Mainio välipala minusta. Niin helppo ottaa pakkasesta ja tarjota hänelle.

Tein tuossa loppu kesästä valmiiksi kepit joihin nyt sitten olen kirjoittanut valmiiksi mitä kyseisen kepin kohdalle on istutettu.
Käväisimme eilen pihalla pikkumiehen kanssa jotta hän saisi hieman tuota energiaansa kulutettua. Sitä on nyt tullut monen sisäpäivän jälkeen. Samalla käväisimme kaupassa ja ostimme muutaman tulppaanikimpun. 

Keittiönpöydälle laitoin toisen kimpuista hieman piristämään tylsää keittiötä.Kiitoksia teille ihanille kommenteistanne edelliseen postaukseeni.
Uudet lukijat toivotan tervetulleiksi blogini pariin.


Ihanaa viikonloppua ! !


2 kommenttia:

  1. Iloset terveiset täältä kammarista ! Pittääkö lähtiä kaivamaan noita mustikanvarpuja tuolta lumen alta kun ovat noin somia tuossa tulppaanin vierellä :)

    VastaaPoista