torstai 29. toukokuuta 2014

Mitä tehdä, pohdintoja, sairastelua

Hei vaan taas piiiiitkästä aikaa.

Tulikin hieman pidempi tauko tähän bloggaamiseen kun oli tarkoitus. Tai siis mitään tarkoitusta pitää paussia ei ollut.

On ollut kaikenlaista. Sairastelua, elämän pohdintaa, sairastelua vielä enemän, lääkärikäyntejä, hyvän ystäväni auttaminen muuttamisessa. Sitä ei sitten päivän päätteeksi ole enään ollut yhtään inspiraatiota saatikka voimia naputella koneella.

Nyt olen saanut kunnon läärärinlausunnot työterveyslääkäriltäni joka sattuu olemaan kelan asiantuntijalääkäri. Minun on tarkoitus hakea kelan työkykyä ylläpitävälle kurssille sekä KEVAlta oikeutta uudelleen kouluttautua. Hän sanoi että nyt ei kenelläkään lääkärillä pitäisi olla mitään mahdollisuutta antaa kielteinen päätös ;). Ja siltä istumalta kirjoitti vuodeksi taas eteenpäin sairaslomaa ja soitti töihin esimiehelleni kertoakseen että minusta EI todellakaan ole työihmistä edes puolipäiväiseksi, sekä piti kolmikantakeskustelun puhelimitse.

 Oli ihan mielenkiintoinen lääkärinkäynti siellä Järvenpäässä. Nyt sai asiantuntijalääkäri nähdä omin silmin ihmisen joka on sairas ja joka on saanut kielteisiä päätöksiä.


Omassa kotona en ole sisustellut. Ystäväni muutti erilleen narsisti-avokistaan ja olen häntä auttanut parhaani mukaan muuttamaan. Vanhemmat poikani ja tyttäreni avokki oli mukana kantamassa raskaita huonekaluja eilen.
Sateesta huolimatta, mukavaa loppuviikkoa

                                                        Halauksin Erica

4 kommenttia: