perjantai 9. toukokuuta 2014

Krasilnikoff Happy mugs

Hei vaan taas pitkästä aikaa.
Olen ihan unohtanut päivittää blogiani. Ei minulla  mitään ihmeempää ole ollut ettenkö olisi kerinnyt postauksia tekemään. En vaan ole koneella ollut niin paljon.


Onko sinulle Krasilnikoffin tuotteet tuttuja?!
Minä satuin voittamaan Villa 31:n   FB sivulla kaksi Krasilnikoffin Happy mugs mukia.
Eilen saapuivat. Ihastuin niihin aivan yhtä paljon kun GG:n mukeihin.
Muodoltaan ne ovat hieman erilaiset verrattuna GG mukeihin.


Tästä klikkaamalla pääset Krasilnikoffin omille sivuille, kataloogiin.

Nyt minun on aika hävittää tuo hiekkalaatikollinen hiekkaa mikä on kantautunut sisälle..... Aargh....
Saisi jo alkaa kuivumaan tuolla ulkona niin ei niin paljon hiekkaa raahatutuisi sisälle ;).Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua teille ! !
Niin ja kiitos ihanista kommenteistanne.


P.S Mari vahaaminen tekee sen mm.että väri pysyy huonekalussa kun käyttää kalkkipohjaista väriä, muuten se rapisee pois.

 

6 kommenttia:

 1. Todella kauniit mukit. Sopii hyvin GG:n astioiden kanssa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ei ole Krasilnikoffin tuotteet tuttuja entuudestaan. Taidampas käydä kurkkimassa tuonne nettikauppaan tuotteita. Ovat kyllä kauniita ja sopii erityisesti Gg:n kuppien kanssa. :) Oikein mukavaa viikonloppua sateesta huolimatta! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea voitosta! Onpas ihanat mukit. Ihan uus tuttavuus mulle. :)

  VastaaPoista
 4. Tuttuja tuotteita nettikaupoista mutta omia ei vielä ole ja arvaa miksi? Olen jotenkin aina ajatellut että ne on melaniini tuotteita!!!! Mitä ihmettä mä oikein olen ajatellut? =D Passaa tosi buenosti GG:ten kanssa ja nyt innostuin niistä ihan eri tavalla koska myös hinta on ihan eri.. ;) mietin puisen ruokapöydän maalaamista valkeaksi, olisikohan vaha hyvä siihen pintaan ettei tahrat niin pinty? Nyt vähän nolona tässä tunnustan, että mä maalaan mun tuunailut yleensä aina satiinipintaisella seinämaalilla!! Voisikohan senkin pintaan laittaa vahaa? Suomessa oli aina niin kiva kun pystyi mennä maalikauppaan kyselemään tyhmempienkin ideoitten kanssa, täällä ne kattoo kun hullua kun yleensä sanoo jotain maalaavansa, pitävät vaan pobrecitana, köyhänä, kun ei ole varaa ostaa uutta.. =D

  VastaaPoista
 5. Outoja tuotteita ovat, mutta täytyy kyllä tutustua paremmin. :) Ihan olisivat minun tyyliin!

  VastaaPoista