torstai 10. huhtikuuta 2014

Hiljaisuus.....
Siis APUA!
Minusta on ihan kamalaa olla syömättä 12 tuntia.
Labran takia jouduin " paastoamaan ".
Minä olen todella kiukkuinen kun verensokerit alkavat heittelee ;). Meillä ei aamulla montaa sanaa sitten vaihdettu ennen isännän lähtöä töihin. Herrahuomasi että on parempi olla hiljaa  ;) .


 Yksin koiran kanssa kotona. Aikaa nauttia aamupalasta kaikessa rauhassa. Talossa vallitsee hiljaisuus...... Koiran kuorsaus vain kuuluu.


 Ihanan raikasta raparperi-teetä. Siitä tulisi varmaan oiva juoma kylmänäkin, jääteenä.


Odotan kovasti Pääsiäispyhiä. Olen lähdössä mökille pikkumiehen kanssa. Nautiskelemaan luonnon kauneudesta ja hiljaisuudesta. Hieman puuhastelua mökillä. Siellä ei talven jälkeen kukaan ole ollut.

Niin ja onhan minulla se minun " uusi " sohvapöytäni siellä joka kaipaisi tuunailua. Minäpä laitankin sen valmiiksi :).  Ja taidan tehdä vielä tutkimusmatkan äitini ulkorakennuksen vintille ;).  Minulla on siellä kaksi ihanaa harmaata vanhaa tuolia jotka aikoinani " perin " isovanhemmiltani.
Taidan tänään keittää heiman maalia itselleni, jolla maalailen pöydän. Valkoista vai vaalean harmaa.... nähtäväksi jää. Jos joku miettii että mitä keittää maalia itselleen?!  Niin, kyseessä on oma verioni Chalk-paintista jonka resepti löytyy täältä blogista.
Nyt terassille nauttimaan auringosta.Ihanaa päivää teille kaikille!
 


2 kommenttia:

  1. Nuo pakkopaastot ovat kauheita...minulla, kun vielä on migreeni, alkaa pää takuuvastmasti särkeä, kun ei saa syödä ja juoda.

    VastaaPoista
  2. Meillä myös perhe oppinut olemaan hiljaa, jos äiti on vähän nälissään :D. Oi, kuulostaapa huikean ihanalta tuo teesi. Nam!!!!

    VastaaPoista