sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kuulumiset sairastuvalta

Terveisiä sairastuvalta.

Kotiuduimme torstai-iltana Lontoon reissulta ja saimme lähteä siltä istumalta pikkumiehen kanssa poliklinikalle :(. Herra sairastui kotimatkalla.
Minä sain jäädä pikkumiehen kanssa osastolle yöksi. Onneksi lääkäri katsoi että pärjäämme kotona viikonlopun, sillä muuten olisimme joutuneet Jorviin tai Lastenklinikalle. Meillä sulkee lastenosasto viikonlopuksi.
Kanyyli kädessä ja 3 x / vuorokaudessa menee antibiootit suonensisäisesti. Huomenna labra, lääkäri ja toivonmukaan viimeinen antibiootti suonensisäisesti.
Epäilivät herralla lintuinfluenssaa mikä meillä täällä Raaseporissa häärää ja ihmiset hysteerisiä.
Paranemaan päin on herra. Nyt vaan seurataan meidän muiden oloa........
Ilta kuva ikkunasta. Inverness Terrace, Bayswater.
Leikkipuistossa vietimme suurimman osan ajasta.....Kensingtonin linna Kensington Gardensissa.
Vanhempi poikani hoiti meillä valokuvaamisen kun minulla kädet täynnä.......

Joten minulla ei vielä hänen ottamia kuvia :(.

Bayswater on ihan mukava alue asua Lontoossa. Paljon kauppoja ihan kävelymatkan päässä. Ja Kensington Gardens tien toisella puolella ja siellä Prinsessa Dianan leikkipuisto. Keskustaan bussilla tai Tubella ( metro ) muutamassa minuutissa. Jos edellä mainituissa reissaa paljon kannattaa ostaa Oystercard ( matkakortti ).
Jos olet matkalla Lontooseen ja haluat ostaa paljon ja HALVALLA suosittelen PRIMARK kauppaa. Vaatteita, kenkiä, laukkuja yms muutamalla punnalla. Tosin siellä kannattaa varautua mielettömään tungokseen.

Sää meillä oli aivan mahtava. Lämpöä ja aurinkoa piisasi joka päivä. Joskus tuli muutama sadepisara, mutta ei se menoa haitannut.

Tiistaina kävimme vanhemman pojan kanssa katsomassa Phantom Of The Opera. Aivan mahtava musikaali. Suosittelen lämpimästi.

Keskiviikkona kävimme Belgravian kaupunginosassa ex-anoppini serkun luona syömässä. Hänen olohuone oli isompi kuin minun koko asunto!!! Vanhemman poikani huone, jossa hän vietti yönsä Lontoossa ollessamme, oli samaa luokkaa kuin minun 100 neliön asunto. Veski yhtä iso kun meidän olohuone!! Palvelijoita, oma kuski ..... you name it. Englantia tuli kyllä puhuttua, jopa meidän pikkumies sai luvalla puhua englantia ;).
Saimme siis tutustua elämäntyyliin joista vain voi unelmoida.

Nyt jatkan sukupuuni tutkimista. Siellä on tullut todella YLLÄTTÄVIÄ asioita esille.
Osa lukijoistani onkin sen jo saanut FB:n puolella huomata ;).Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!


6 kommenttia:

 1. Harmillinen juttu tuo poikasi sairastuminen! Toivon pikaista oaranemista sinne teille! ♥ Kivan postauksen olit Lontoosta laatinut; matkakuumetta jo melkein yrittää! :)

  VastaaPoista
 2. Voi pientä miestä. Pikaista paranemista minäkin toivottelen <3. Ja oih, palasi niin ihania muistoja omalta reissulta. Englanti ja Lontoo on kyllä super upea kaupunki ja maa. Haluaisin kovasti joskus uudelleen tuonne!

  VastaaPoista
 3. Voi pikkuista, toivottavasti paranee pian <3 Ihania matkakuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Voih, toipumista pienelle ja sinulle voimia <3

  VastaaPoista
 5. Ou nou, paranemisia pikkuiselle! ♥ Ja toivottavasti te muut ette sairastu. Ihania kuvia, teillä onkin ollut kiva reissu. :)

  VastaaPoista