keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Hieman "uusia" tyynyjä makkarissa

Hei vaan teille kaikille!
Toivottavasti viikkonne on alkanut mukavasti.
Minun on aivan pakko teille kertoa että jouduin kysymään avomieheltäni hänen mielipidettä arkkuun maalaamastani kuvasta. Hän EI ollut huomannut mitään vaikka istua köllöttää sohvalla arkku nenän edessä !!
Eipä tuo uskaltanut mitään negatiivista suustansa päästää ;)

Minua on masentanut pitkään tuo meijän makkari ja sen sisustus. Joten aloitin uudistamisen näin aluksi uusilla tyynyillä . Uusilla ehkä väärä sana kun tuo kangas on ainakin 10 vee vanhaa Laura Ashleyn mallistosta. No nuo eivät ole olleet esillä tässä asunnossa vielä.
Poistin niistä tupsut jotka olin ommellut joka "nurkkaan". Eivät olleet mikään kaunis näky enään.

Toivottavsti ei tuo Pekka Poudan povaama lumimyräkkä iske lauantaiksi !! Muka vielä 10cm lunta tulisi meille. Ja minä kun juuri olen saanut esille osan kukkapenkistäni!!

Nyt olisi tarkoitus tanssahtaa hieman mopin kanssa, jotta saan lattiat mopattua ennen kuin pikku mies haettava tarhasta.

Kiva kun käytte kylässä ja ilahdutatte minua mukavilla tervehdyksillä. Arvostan sitä todella paljon.

Oikein mukavaa keskiviikkoa teille.

11 kommenttia:

 1. Kauniit tyynyt ja kauniille näyttää muutenkin makkarissanne!
  Toivottavasti Pekka Poudan sääennuste ei pidä paikkaansa! Minä en tahtois enää yhtään lunta tänä keväänä. Meillä sitä on ennestäänkin vielä paksut kinokset. Nyt siellä on tosi ihana aurinkoinen päivä:)

  VastaaPoista
 2. KiitoksiaSusanne.
  Juu ei kyllä yhtään enempää lunta tänne kiitos ;)
  Mukavaa päivää sinulle

  VastaaPoista
 3. Hih, niin ei ne miehet mitään huomaa. Omalleni on aivan kauhistus, kun hän tulee kotiin ja mie kysyn että huomaatko täällä mitään uutta!?

  Tännekään ei lunta enää tartteis tulla yhtään. Meillä ei kyllä vielä oo puhettakaan et näkyis kukkapenkit, kun maitotonkatkin on lumen vallassa.

  Miusta teiän makkari näyttää ihanalta :)

  Mari

  VastaaPoista
 4. Mikähän noilla miehillä oikein on kun pelkäävät lausetta ;huomaatkomitään uutta ;)
  No meillä onneksi ei niin paljoo lunta enään (tällä hetkellä). Jo puolet mun kukkapenkistä on esillä :) Ei malttais millään odottaa että kaikki sulais pois. Sormet ihansyyhyää kun haluaisi jo päästä tonkimaan kukkapenkkejä ;)
  Kiitoksia kommentistasi makkarista. Minulla tuo makkari uudistuu niin harvoin, että taitaapi olla sen vuoro nyt seuraavaksi, kun ei vanhimman pojan huoneeseen saa koskea :)
  Mukavaa päivää sinulle

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa niiin tutulta.. :) Meillä ei varmaan mies huomaisi vaikka siirtäisi sängyn olohuoneeseen :D Toisinaan on vähän loukkaavaakin, kun on keksinyt jonkun kivan jutun eikä toinen tajua sitä, edes aina vaikka sitten kertoisikin että katso, tää on uusi. Toisaalta, kaikilla on omat kiinnostuksen kohteet. En minäkään varmaan rekisteröisi muutosta, jos mies olisi vaihtanut autoon renkaat!

  Annoin juuri samasta kankaasta tehdyt verhokapat äidilleni, itseasiassa eilen laitettiin ikkunaan. Ostin sitä metrikaupalla n. 3 vuotta sitten Laura Ashleyltä, oli muistaakseni 5 euroa metri. Nyt aloin kaipaamaan kangasta, kun näin kuvasi, hyvin sopii teidän sängylle :) Makee sängynpääty, ja muutenkin koko sängyntakusseinä. Mitä tuossa sängynpäädyssä muuten lukee, en näe laseillani tihrustaa kuvista.

  VastaaPoista
 6. Sängynpäätyyn olen harjoitellut vappaalla kädellä tekstin Always kiss me goodnight. Olisi siis tarkoitus saada se maalattua siihen, mutta joudun suurentamaan tekstin ;)En minäkään näe sitä tekstiä tossa kuvassa ;) Vai on sitä kangasta ollut vielä silloin myynnissä. No en tosin ole Laura Ashleyn kaupassa käynyt piiitkään aikaan. Ja halvalla lähti jos 5€:lla metri saitte sitä. Se on kukallinen mutta mielestäni ei liian kukallinen. Vai miten sen nyt sanoisi. Hillitty ehkä olisi sopiva sana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei sillä, eihän kaikista kuvista tarvikaan kaikkea erottaa :) Tuijottelin kivaa kuvaasi vaan niin kauan, että sitten alkoi mietityttämään, että mitä siinä lukee :)

   Poista
 7. Your pillows are wonderful! Hopefully the snow will quickley dissapear
  so that you can enjoy the sun!

  Love,
  Esther

  VastaaPoista
 8. Than you Ester for Youre comment regarding my pillows. They are made of an old Laura Ashley fabric that I bought some years ago. If I remember rigt it´s about 10 years ago.
  I really really hope the snow that they predicted to saturday will dissapear very quickley,too
  Have a wonderful day
  Love, Erica

  VastaaPoista