keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

VOI NOITA KOIRANKARVOJA

Hei vaan kaikille!
Aika taas vierähtänyt. Minä olen tehnyt MEGAsiivouksen meillä.
Minähän en ole mikään himo siivooja, päinvastoin. Meille on appivanhemmat taas tulossa muutamaksi päiväksi ja anoppi astmaatikko, joten yritän minimoida pölyn määrää. Hih.... meillä se kyllä on aikas vaikeata kun on koira ja kaikki. Mutta minä teen parhaani.
Siivoaminen on jakautunut monelle päivälle. Minultahan tuo kestää. Siivoaminen meinaan ;).
Olen siirrellyt huonekaluja ja imuroinut/mopannut niiden takaa/alta/päältä, you name it.
Vielä viime silaus tänään.
Sitten meikäläinen ottaa ja heittää jalat pöydälle ja vaan olen.


To takana näkyvä nurkkaus on sellainen joka minua juuri nyt pännii. En niin kuin saa siihen minkäänlaista tolkkua. Mitähän minä sinne oikein laittaisin.......


Tässä yksi kirpparilta mukaan napatuista pikku pitsiliinoista. Ostin 6 kpl, kaikki eivät ole samanlaisia. Ne ostin ihan vaan sen takia että suunnittelin niistä lasinalusia sitten kun-joskus-ehkä minulle tulee  päivällisvieraita ;). Nyt osa niistä toimii ihan vaan pöytäliinoina :)

Noinkohan me saamme mitään helleaaltoa tänään mistä kaikki puhuvat?! Meillä ainakin pilvinen tosin lämmin päivä. Oli sää mikä oli, nauttikaa lyhkäsestä Suomen kesästä.


Mukavaa päivää kaikille!8 kommenttia:

 1. Siellä nurkkauksessa on ihan mukava pöytä ja hyllykin. Ehkä tumma nojatuoli on raskas niiden kaverina, miten olis joku vaalea tuoli tilalle? Tässä yksi ajatus. Mukavaa viikkoa! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Mikäs vika tuossa nurkkauksessa muka on...ihana kaunis on. Kuten koko olohuoneenne...:)
  Niilo on hyvä koira, kun siitä ei lähde karvaa.

  VastaaPoista
 3. Jaa-a vaikeaa on aina sisustella, mööpelivalssi? Pöytä toiste päin, seinälle joku talukollaasi hyllyn tilalle, ja hylly taas muualle ja sitten siinä meneekin leikki piirileikiksi;) Mutta minusta se on hyvä noin, mutta itseään aina alkaa samat nurkat ahdistamaan...täälläkin pikkukopperossa tahtoisin jotain muuttaa mutta Mitä? Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. suloista ja romanttista.Ei minustakaan tuossa nurkkauksessa mitään vikaa ole.Koirankarvoja riittää täälläkin,mutta onneksi on imuri keksitty=)

  VastaaPoista
 5. Nättiä kuten aina,meillä on villakoira ja koirankarvoja ei missään,siitä kun ei irtoa =)teija

  VastaaPoista
 6. Ihanan jakkaran olit nikkaroinut ja tuommosille pikkuliinoille on aina käyttöä, tuli päuvällisvieraita tai ei! Hihi..
  Meillä kans koirankarvoja, pupunkarvoja ym paikat täys.. Mä kyllä siivoan ihan mielelläni, mutta välillä se jurpii...varsinkin tällaisina hellepäivinä, viikkoina, ei huvittas olla sisällä yhtään! Varsinkaan siivoamassa!

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. ihanan suloisen näköistähän sinulla on ,meilläkin on 3pientä koirulia onneks
  ei ole paljon karvanlähtöä on chihu,toivillakoira ja kääpiöpinseri
  .Chihuasta irtoaa eniten onneks on hyvät imurit lähtee karvat helposti pois.Aurinkoista viikonloppua

  VastaaPoista
 8. Lisäys vielä että jos tuntisin sut tulisin päivällisvieraaksi =),mullakaan ei koskaan käy kukaan syömässä niin vierailtais toisillamme =) teija

  VastaaPoista