sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Pääsykokeet ohi. Suunnittelin muutaman tunnin aikana kolmeen tuoliin päälliset ja niihin sopivat verhot. Ja oli perusteltava miksi niistä tuli mitä tuli. Lisäksi oli piirrettävä tuoli perspektiivissä yms yms..
Siinä istuessani mietin miten saan suunniteltua noita kankaita. Minähän suosin valkoista,vaaleaa. Ja nyt olisi suunniteltava kolmelle eri ikäryhmälle kankaat. Yllättäen sisältäni ilmestyi joku innokas suunnittelija. Tuli käytettyä sellaisia "printtejä" joita en itse koskaan käyttäisi. Ja ne väriyhdistelmät!! Herran pieksut. Muuten ne meni mielestäni ihan hyvin.


Mökillä oli mukavaa. Oltiin pikku miehen kanssa tunti tolkulla metsässä vaeltelemassa. Hän rakastaa metsässä kulkemista. Ja mitä sitä tekeekään lapsensa vuoksi. Itsellä oli sietämättömät FM kivut mutta " laitoin ne sivuun" pojan vuoksi. Illan tullen vaikka oli kivulias olo niin ilta lääkkeet otettua minä todellakin nukahdin ilman että kierin sängyssä tunti tolkulla. Ajatella mitä maalais ilma tekeekään ihmiselle ;).


Keittiön hyllyllä uusi esine, vaaka jonka ostin kirpparilta. Maksoi kokonaiset 2 €.


Aloitimme eilen vanhemman pojan kanssa hiomaan keittiönpöytää. Onneksi sain häneltä apua, kun on tuo hiihtäjänpeukalo. Hiomakone ei oikein tuossa oikeassa kädessä pysy. Vasurilla yritin parhaani. Ja tänään olisi tarkoitus jatkaa hommaa vaikka taivaalta tippuu vettä. Tahtoo päästä maalaamaan pöytää NYT HETI!! Hihii......

Keskiviikkona lähdemme pikku meihen kanssa mökille taas rentoutumaan. Isäntä tulee torstaina töistä päästyään.

Nyt ruokapöydän kimppuun ;).Kiitoksia kaikille ihastuttavista kommenteistanne. Ja mukavaa että jaksatte piipahdella kylässä :)

Ihastuttavaa sunnuntaita!!6 kommenttia:

 1. Mökki ilmasti tekee kummia myös täällä. Kummasti sitä on ihan hullun väsynyt aina mökillä. Nukkuu monta tuntia kauemmin kuin yleensä. Mutta ihanaahan se on, rentouttavaa. Toivon ihan hirmuisesti, että pääsykokeet menivät sinulla hyvin ja pääset koulun penkille :)

  VastaaPoista
 2. Rakastan metsää ja samoilemista metsässä....tykkään myös syksyisestä metsästä ja sienestämisestä.
  Kaunis vaakaa!

  VastaaPoista
 3. Juu tämä kevät kolleine keleineen ollut tosi viheliäs fibrolle, mutta periksi ei anneta ! Terveisin kammarin Lovviisa taikametän laijalta :)

  VastaaPoista
 4. Maalaiselämä tekee välillä tosi hyvää, niin sielulle kuin ruumiille. :)
  Aika kivan ja edullisen löydön olet tehnyt kirppikseltä! Mun pitäisi varman myös aktivoitua kirppistelyssä...

  VastaaPoista
 5. Pidetään peukkuja, niitä terveitä ;), että koe meni hyvin ja pääset opiskelemaan! Mielenkiintoiselta kuulosti tehtävä ja aloinkin pohtia, kuinkahan olisin itse sellaisesta selvinnyt.

  VastaaPoista
 6. Hieno löytö tuo vaaka! Sehan oli lähestulkoon ilmainen!
  Kiva että pääsykokeet meni hyvin, nyt jännityksellä tuloksia odotellen!
  Mun täytyy pikimmiten päästä maalikauppaan täydentämään varastoa, että pääsen taas tuunailemaan nurkissa ja kellarissa pyöriviä proggiksia ;)
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista