keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12.12.12

Kuinkahan moni avioituu tänään?! Miehille ainakin helppo päivämäärä muistaa...... tai sitten ei ;)

Laittelin hieman punaista makkariin tänään sillä mielestäni sinnekin tarvittiin hieman joulua.


En siis mennyt liiallisuuksiin, vaan päinvastoin. Valkoinen kranssi sai puna/valkoruudullisen rusetin :)
Meillä on käynyt sillä lailla että viime joulun jälkeen kun kävimme joulukoristeet läpi ja heittelimme pois osat, niin on tullut heitettyä VÄÄRÄ laatikko!!! ¤#%#%!!!##%%. Siis ihan oikeasti....KAIKKI jouluvalot on heitetty menemään ja paljon muuta kun piti säästää. Tämän takia ei nyt vielä ole kovinkaan jouluista meillä. Ei atuta meikäläisen kun mennä hankkimaan joitakin jouluisia jutskia kotiin ;)

Oikein ihastuttavaa keskiviikkoa teille kaikille!
Olkaahan kiltisti sillä tontut ovat liikkeellä ;).

Halauksin,7 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta...heititte sitten väärän laatikon.... No onneksi kaupasta saa uusia...:)

  VastaaPoista
 2. Voi ei :( Tosi kökköä. Noh, onneksi niitä saa kuitenkin kaupasta uusiakin, onneksi ei sentään mitään tunnearvoista ole lentänyt roskiin, kuten lasten askartelemia koristeita, niitä ei saisi kaupasta uusia..

  Munkin tekisi makkariin vielä vähän joulua laitella, vaikka eihän siellä päiväsaikaan juuri oleskella, mutta kuitenkin...katsotaan nyt, mitä keksin, vai keksinkö mitään ;)

  VastaaPoista
 3. Minun kaverini vihittiin 050505! Tämä päivä juuri siksi, että mieskin sen voisi muistaa. Kun heillä oli viisivuotishääpäivä, mies antoi vaimolleen lahjaksi 555€ lahjakortin Ikeaan. Ehkä ei kovin romanttista, mutta just heidät tuntien täysin oikea lahja!

  Minulla ei ole vielä mitään jouluntuntua kotona, koristeita en laita kovinkaan aikaisin. Yleensä vasta joulusiivouksen valmiiksi saatuani! Kiva on katsella muiden postauksissa jouluisia tunnelmia. Sinulla on aina niin nätti koti!

  VastaaPoista
 4. Voi ei!! Kylläpä kävi huono tuuri jouluvalojen ja -koristeiden kanssa!
  Kynttilöitä sitäkin enemmän esille :)

  VastaaPoista
 5. No, eipä nyt tarvitse jaakailla vanhojen koristeiden kanssa! Ihana tilaisuus ostaa kaikki uudelleen ja niistä mistä tykkää!!
  Kaunis pikkuinen "hippu" punaista....

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Todellakin täydellinen oli eilinen päivä mennä naimisiin, päivämäärän vuoksi. Mutta eihän se sitä takaa, että miehet muistavat tärkeän päivän.
  Me menimme naimisiin 11.11.11 klo 11 ja kyllä vaan mieheni muisti ensimmäisen hääpäivän, vaikka ei todellakaan muista muita juhlapäiviä ;)

  Ihana koti teillä!

  Oikein ihana joulua teille kaikille :)

  -Karina-

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo kranssi, yksinkertainen ja silti siinä on jotain.

  VastaaPoista