sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Pikku-ukolla vieroitusoireita.......

..... mutta onneksi maanantaina alkaa  tarha. Herra ollut joululomalla 20.12 lähtien.
Tänään hän saa bestiksensä kylään leikkimään ensimmäistä kertaa. Katsotaan millainen meiniki on luvassa ;).Ollaan oltu kello neljästä (4) hereillä pikkumies ja minä. Eikä vieläkään väsymisen merkkejä. Herra saa kyllä luvan ottaa päikkärit tänään ennen kuin kaveri tulee kylään. Täällä mennään tuhatta ja sataa... Huh huh, miten nuo mukulat jaksaakin touhuta tuolla lailla.

Oikein ihanaista sunnuntaita teille!

Uudet lukijani toivotan sydämellisesti tervetulleiksi :)

Halauksin,

4 kommenttia:

 1. Voi tuota lasten virtaa! Ihanat kukat sulle!

  VastaaPoista
 2. Meillä kans alkaa tytsy jo himoita tarhaan..hänkin siis jo 20.12. asti lomalla.. Tällä viikolla meilläkin oli kaveritreffit onneksi..huomaa että tyttö kaipaa tarhan touhuja ja kavereita ja leikkejä heidän kanssaan.
  Nyt hän tuossa kylpee ankkoineen ja suu käy koko ajan :)
  Minäkin odottelen yhtä tilaustani että pääsen laittelemaan olkkarin uusia verhoja jotka posti toikin jo perjantaina :)
  Hyviä vointeja sinne!
  Mulla kovasti selkää särkee tällä hetkellä kun en ole vielä saanut skolioosiin fyssaria aloitettua vaikka resepti on jo taskussa..
  Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
 3. Kauniit tulppaanit <3

  Täällä riittää taas menoa ja meininkiä koirien muodossa. Ne jaksaa kisata ja painia. Hereillä pitää olla niin pitkään kun on isäntäväkikin ;)

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 4. Meilläkin energiaa riittää. Onneksi noilla tytöillä on toisensa kaverina aina, tosin sitten niitä riitojakin riittää;)
  Aivan ihania kuvia taas! Minäkin niiiiin toivoin saavani tulppaaneja tänä viikonloppuna, mutta ei ihan vihjeet menneet perille;) No, huomenna taidan ne itse hakea:)
  Mukavaa päivän jatkoa!!

  VastaaPoista