lauantai 15. joulukuuta 2012

Heipä hei!
Mieletön tuuli meillä tänään. Lumentulo on onneksi toistaiseksi loppunut.
Tänään lähdemme Karjaalle viettämään pikku W:n 3vee synttäreitä. Eli luvassa on aikasmoista menoa :)


Tälläiset valot ostin eilen mutta ne eivät ole vielä löytäneet paikkaansa ;). Säästöpörssistä ne ostin ja 8 € paikkeilla hinta. (sp kuuluu Tarjoustaloketjuun)


Ostin myös muutaman kanvstaulun. Olen juuri tekemässä taulua jossa pikkumiehen kuva mustavalkoisena. Käytän Art Mediumia kuvan siirtoon. Katsotaan miten se onnistuu.


Sitten kokeilin maalata pelkän yksinkertaisen tekstin yhteen tauluun. Hmmm......FB:n puolella kun kuvan laitoin sivulleni, on jo tullut tilauksia  Norjaa myöden :). Vielä on tekstaamisessa parantamisen varaa.

Kiitoksia ihanat lukijat kommenteistanne edellisessä postauksessani.
Täällä on jo alettu suunnittelemaan joulukattausta. Mutta siitä laitan teille sitten jutun kun olen sen saanut valmiiksi. Pitäisi saada pöytähopeat haettua kotia ensiksi ;).

Ihanaa ja leppoisaa lauantaita teille!


Halauksin


10 kommenttia:

 1. Kaunis taulu, tekstauksesi on nättiä!
  Hyviä synttäreitä!

  VastaaPoista
 2. Ei ole tottakaan!! Itsekö tuon teit! Ihan mieletön tekstaus!! <3 Minulla käsi vapisee aina, kun yritän jotain tehdä siististi, joten ei toivoakaan tuollaisesta lopputuloksesta!:) Mukavaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
 3. Heipähei! Vihdoin löysin tänne ja jään heti samantien lukijaksesi. Ihania vaaleita unelmia täällåä ja lähdenkin tästä samantien selaileen vanhempia postejasi :)

  VastaaPoista
 4. Onko tuo todellakin itse tekstattu?? Mielettömän kaunis taulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on tekstattu. Ensiksi hahmoteltu lyijykynällä jonka jälkeen maalikynillä maalattu päälle :)

   Poista
 5. Lunta ja tuulta on ollut täälläkin...ja edelleen tuulee kovin ja sataa lunta...mahdammeko kohta hautautua sen alle...:)
  Tykkään kyllä tällaisestä ilmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin tykkään lumesta mutta meillä alkaa olemaan jo liikaa. Enään en tiiä mihin sitä lunta lykkäisi kun pihassa jo 1,5m ja korkeampia kinoksia ;)

   Poista