perjantai 14. joulukuuta 2012

GG:tä ja harmaita hiuksia

Tänään tullut juostua kaupoilla kun kaikki miehet poissa kotoa.
Käväisin DesignWestissä ostamassa TAAS itselleni ihastuttavat GG lattemukit :D.DesignWestin nettikauppaan pääset ihastelemaan linkistä oikeasta reunasta :).

Ja oli aivan pakko ostaa hieman väriä päähän sillä minua olisi voitu luulla joulupukinmuoriksi, kun nuo jo 20v riesana olleet harmaat alkoivat jo ottaa yliotteen päästäni ;).

Tänä vuonna ei ainakaan voi valittaa ja kitistä että ei tule valkoinen joulu. Meillä taitaa jo toista päivää tuota elementtiä syöksyä alas taivaalta. Niin että joulupukki jos luet tämän niin Erica haluaa lumilingon joululahjaksi ;).

Eijan Korukopasta voittamani ihastuttava heijastinkoru on taas saanut minulla sormet syyhyämään korujen väkertämiseen. Tänään tuli ensimmäinen helmitilaus mutta kaikista ihanimmat tuotteet ovat tulossa tuolta Ruotsista. Katsotaan kerkiääkö tulla ennen joulua vaiko ei.


Oikein ihastuttavaa perjantaita kaikille!
Ja muistakaas olla kiltisti :)


Halauksin,
7 kommenttia:

 1. Ja meillä mennään reilusti plussalla tänään, vei tippuu räystäiltä, en tykkää! Olin niiiin kovasti toivonut valkoista joulua kerrankin tänne eteläänkin!
  Niin, että jos Joulupukki luet tämänkin, niin Liisa toivoo lahjaksi LUNTA!

  Ihania nuo ostamasi GG:t...en olekaan aikoihin lisännyt omaa kokoelmaani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitanko lunta tulemaan teille ;). Meillä pihassa niin paljon että kohta en tiedä mihin sitä lunta kolata......

   Poista
 2. Juu, lunta riittää täällä etelässä! Pitäisikin tehdä postaus lumesta ja pääkaupungin huonosti toimivasta aurauksesta. Turha toivo, että pääsisi lenkille kun jalkakäytävillä on 10cm sohjo. :(
  Ihanat nuo GG:t harmaana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä maallakin teiden kunnossapito on hanurista. Ite sairaana yrittää pitää jalkakäytävän putsattuna koska tiedän miten v:mäistä on yrittää päästä sohjossa ja lumessa eteenpäin.

   Poista
 3. Voihan GG, ne on niin ihanat <3 Kaunis joulu teillä ai että!

  VastaaPoista
 4. Kaikkea ihanaa sulla taas! HArmaat mukit.. mmm <3
  Kiva, jos koruinto on taas herännyt!!

  VastaaPoista
 5. Lumen tulo sais kyllä jo loppua vaikka meidän takapihalla onkin tilaa mihin lunta lykkiä. Ei sitä vaan oikein jaksais enää tyrkkiä, mukava se ois ulkona pojan kanssa joskus muutakin tehdä. Ja onhan tuota jo ihan tarpeeks, vaikka koko talven tarpeeks, ei sen nyt tartteis kaiken kerralla sataa, saati useampan kertaan. Onneks se nyt kuitenkin on edes kaunista ja tuo valoa tähän pimeyteen.. Mut loppus jo :)

  VastaaPoista