maanantai 14. toukokuuta 2012

Huomenta vaan kaikille!

Toivottavasti viikonloppunne ja äitienpäivä sujuivat hyvin. Nyt on taas uusi viikko ja katsotaan mitä se tuo tullessaan ;)
Meikäläisellä ollut aika hiljaista bloggaamisen suhteen viime aikoina. Nyt olen kumminkin takaisin.
Hiljaista ollut kaiken tuunaamisen ja puuhastelunkin suhteen tuon terveyden takia. Päässä tosin vilisee kaikenlaisia ideoita mutta niiden toteutus heikompaa ;). No, mutta eiköhän tämä tästä taas ala sujumaan.
Tyttäreni ja hänen avomiehensä ovat muuttamassa pienestä kaksiosta omakotitaloon jossa 5 huonetta ja keittiö.  Siellä minulle taas töitä. Tulevana viikonloppuna käymme tyttäreni kanssa maalla hakemassa hänelle vanhan kettiösohvan, keinutuolin, lipastoja ja vanhoja pyöreitä pöytiä, jotka olisi tarkoitus tuunata. Huonekalujen määrän tarve hieman isompi omakotitalossa kuin pienessä kaksiossa :). Pitää muistaa ottaa kuvia ennen ja jälkeen tuunauksen ja sitten laitella blogiin näytille ;)
Tänään olisi tarkoitus mennä laittamaan kaksio myyntikuntoon!

Siirsimme viimeviikolla keittiösohvan, joka oli olohuoneessa ruokapöydän luona, pikkumiehen huoneeseen. Hänen reaktionsa ei ollut positiivinen. Sen nähtyään lensivät Tuomas veturit pitkin huonetta! Ei  tainnut olla herra päikkäreiltä herännyt kunnolla vielä kun tuolla lailla reagoi  ;) . Sohva on kyllä kevlannut nyt hänelle.
Poika tarhassa,koira pisutettu jospa sitä ottaisi ja suuntaisi auton kohti Karjaata?!

Oikein mahtavaa alkanutta viikkoa teille kaikille!
2 kommenttia:

  1. No ohhoh! Kylläpäs yllätyin, piti oikein lukea pari kertaa...ja katsoa sivupalkista, että mitäs siellä oikein lukikaan sinusta, hih ;)
    Mielessäsi olet nimittäin ihan liian nuori (noh, ehkä oman ikäiseni tai korkeintaan pari vuotta itseäni vanhempi ;)) olemaan äiti tyttärelle, jolla on oma koti ja avomies ;) Ja vieläpä muuttamassa omakotitaloon! Jännä, miten sitä omassa mielessään tekee mielikuvia jostain...

    Mutta ihanaa puuhastelua ja tuunailuita sulla tyttäresi kanssa tiedossa! Laita joo ihmeessä kuvia sitten blogiin meidänkin ihailtavaksi!

    Aurinkoista viikkoa! Minä lähden tästä hakemaan tyttöä tarhasta :)

    VastaaPoista