keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

What to do,what to do.......????

Halloj kaikille!

Onpas sumusita tänään!

Että ihmisellä voi olla isoja probleemoita ;)

Minulla niitä muutamia.
Ensimmäinen on se josta kirjoitin edellisessä postuksessa pöytälevyn väristä,joka tosin on jo ratkaistu. Toinen on se että maalatakko rautaiset osat valkoiseksi vai ei? Pilaanko sen jos maalaan ?

Kolmas ongelma on tuo keittiönsohva joka nyt olohuoneessa. Ajatuksissa pyörii sellainen idea että siirtäisin sen herra C:n huoneeseen hänelle sängyksi. Mutta silloin olisi löydettävä 3 tuolia lisää tai 6 utta tuolia ;)


What to do , what to do........

Ajatuksia ja ideoita otetaan avosylin vastaan :DOletteko te arvon neidit/rouvat koskaan kohdanneet näin SUURIA ongelmia ? ;)
Onko ongelman ratkaisu sitten ollutkin väärä ratkaisu?!?!? Hmmm.......

Päädyimme muuten sitten eilen pihalle pyöräilemään kaatosateeseen :) . Molemmat olimme kuin uitettuja kissoja sisälle tultaessamme. Mutta kivaa oli. Äippä sai juosta pojan perässä ja voin kertoa että tiukkaa teki  pysyä perässä ;) Eikä koko päivä satanut vaan aurinko päätti näyttäytyä myöhemmin päivällä :)

Missäköhän välissä kerkeäisin aloittaa leipomiset lauantain kakkukahveja varten?!?! Mansikkatäytekakku,macaronseja,mokkakääretorttua mm toivelistalla.

Illalla lähdemme koko porukka Tammisaaren torille katsomaan ja kuuntelemaan TVOF voittajaa Mikko Sipolaa. Ehkäpä tarjoan muutamia kuvia sieltä seuraavassa postauksessa ;)

Kiitoksia ihanista kommenteistanne. Niitä on aina kiva lukea :D
Ja tahdon muistuttaa että You can also comment in english, Deutsch, swedish y en español  :D

Oikein mukavaa päivää teille kaikille ihanille kyläilijöille


2 kommenttia:

 1. Tuo kaunis puusohva sopii mihin vain:)
  Tiedän tunteen kun ei osaa päättää
  mihin laittaa :D
  Mukavaa ja aurinkoista keskiviikkoa♥

  VastaaPoista
 2. Tuttu tunne tuo pähkäily ison onkelman kanssa;)Mutta kaunis on tuo sohva siinä keittiössäkin.Tammisaaressa on varmaan ihania kirppareita pullollaan.Peräkärry mukaan ,jos vaikka tuolit päätyis sieltä matkaan;)Minä fanitin Mikkoa täysillä.Hyvä niin,että voitti.Olispa mukava olla tänä iltana Tammisaaren torilla.Se on niin idylli koko Tammisaari=)
  Mulla on sulle blogissa tunnustus=)
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista