tiistai 24. huhtikuuta 2012

Miten viihdyttää pikkumiestä?

Hei vaan kaikille!

Mukavaa kun teitä lukijoita on jo noinkin paljon kun teitä on.
Onpa meillä tänään sateinen päivä :(
Mitähän sitä keksisi tehdä tuon pikkumiehen kanssa? Hän haluaisi ulos pyöräilemään mutta kun tuota vettä tulee oikein taivaantäydeltä.
Takana taas huonosti nukuttu yö joten katsotaan miten tämä meidän yhteiselo tänään oikein sujuu ukon kanssa kun ollaan kahdestaan.

Kukkapenkin kukat ovat jo nousseet kivasti. Olisi niin kiva puuhastella pihalla.

Sohvanpäälliset pesasin , josko ne olisivat kuivuneet että ne voisi vetäistä takaisin tyynyjen päälle? Vai odottaako loppuviikkoon? Meillähän on ne isomman kundin kakkukahvit lauantaina, että jos odottaisin hieman niin ehkäpä päällisetkin pysyisivät valkoisina ainakin kutsuihin asti ;)

Toisen Husqvarnan ompelukoneista saan kotiin huomenna. Nyt arvon leidit kysyisin teidän mielipidettänne. Pöytätason jonka teen vanhoista laudoista siihen, onko patinoitunut harmahtava lauta parempi vai valkoiseksi maalattu ?!

Uusille lukijoilleni toivotan Tervetuloa.
Kiva kun te kaikki jaksatte piipahdella blogissani.

Oikein mahtavaa tiistaita kaikille.

5 kommenttia:

 1. Ehdottomasti harmaa lauta parempi vaihtoehto :)
  Miunkin pitäis lähtee kyselee erään romahtaneen ladon omistajalta, josko sieltä niitä seinälautoja saisi itelleen kiikuttaa. Monta pientä projektia niitten osalta päässä muhimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minulla alkaa tuo kallistua siihen suuntaan että ainakin näin aluksi jättäisin laudat maalaamatta, sillä voihan ne myöhemmin aina maalata jos näin on :)
   Eiköhän se ladon omistaja suostu siihen että raahaat niitä lautoja kotiin. Tuskin hänellä niille mitään käyttöä enään on ;)

   Poista
 2. Heippa,
  minäkin yhdyn harmaisiin lautoihin. Tulee ihanan rustiikkia :) .

  Oikein mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. No nytpäs tuo kommentti kuulostaa hassulta... :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina mielipiteestäsi.
   Ruotsinkielisessä blogissani minulla sama kysymys ja sielläkin kaikki sitä mieltä että antaisin lautojen olla harmaana. Sillä voihan ne sitten myöhemmin maalata jos niin on ;)
   Oikein mukavaa loppuviikkoa

   Poista