torstai 19. tammikuuta 2012

Lunta lisää taivaan täydeltä

Taisi tulla muutaman päivän paussi tänne blogiin kirjoittamisella. Ollut anoppi kylässä ja tekemistä vaikka muille jakaa ;).
Tänään sitten saammekin oikein reilusti tuota lunta. Oltu pikkumiehen kanssa toista tuntia pihalla puuhastelemassa. tehty lumiukko ja aloitettiin lumilinnan rakentaminen. Tosin herran vaatimukset ylittivät äipän taidon :) .Hieman lumitöitäkin tuli siinä sivussa tehtyä. En saisi tehdä lumitöitä mutta kun tuo ukko taas vuorokauden töissä ja meillä ihmiset kitisee jos jalkakäytävä ei hoidettu. tiedän ainakin tehneeni jotakin tänään. Ja taidan tietää myös ensi yönä :(.
Olen taas vaihteeksi tehnyt sydämiä helmistä ja rautalangasta. mInulla noita helmiä riittää kun on noita koruja tullut väsättyä.


Haluan toivottaa teille kaikille oikein mukavaa torstaita. Ja älkää ahertako liika lumitöiden merkeissä.

                                 Erica  
     

2 kommenttia:

  1. Anna ihmisten valittaa tai ojenna niille lumilapio,harmi kun nyt oot siellä rehkinyt mutta lumiukot ja lumilinnat ne vaatii kanssa omat voimat :) Mie jätän ne Isännän pyöriteltäviksi ihan suosiolla,pikkuneito kun tahtoo ihan jättimäisiä :D On kyllä kiva kun on lunta ja lisää on satanut aamusta saakka...Käsitöitä tahtoisin tehä mutta niveliä särkee niin julmetusti :(

    VastaaPoista
  2. Mieli tekisi tehdä niin kuin ehdotit että lapio käteen heille. Viehän nuo lumiukotkin voimia mutta mitäpä en tekisi jotta ukolla hauskaa pihalla. Onneksi lumiei aamulla ollut kovin "raskasta" että jaksoi käsitellä sitä.Nyt näyttää märältä ja raskaalta. Voi sinua,sinullakin noita nivelkipuja. :( . minä olen "lievittänyt" omat sormien kivut (nivelkivut) inkiväärillä. raastan hieman inkiväriä ja nautin sellaisenaan.Eihän se kipua vie pois mutta on tuonut minulle helpotusta jotta saan edes toimittua päivisin.

    VastaaPoista