sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Syksy on saapunutHei ihanat!


Huomenta sunnuntaihin. Täällä ollaan lähdetty todella hitaasti käyntiin.

Itse olen kuin maantiejyrän alle jäänyt. Kävin perjantaina pojan luokan kanssa leirikoulussa Rilahden kartanolla. Saimme tutustua kartanon kaikkiin eläimiin, kartanon historiaan, soudimme ja kiipeilimme kallionrinteitä ylös ja alas. Eilen herätessäni oli kroppa niin kipeä ja jäykkä että en meinannut sängystä ylös päästä.

tänään olo hieman parempi vaikkakin olen vielä notkea kuin rautakanki. 

Ilmassa on selvästi syksy vaikkakin aurinko paistaa voi aistia syksyn. Lämpöä meillä kyllä vielä +15 mittarin mukaan mutta ilmaa haistellessa tuntuu syksyiseltä.

Oletko sinä minkä vuodenajan ihminen? Itse olen kevät ja kesä ihminen. Syksyssäkin on omat puolensa pimenevissä illoissa jolloin voi sytytellä kynttilöitä, käpertyä sohvalle viltin alle kuppi kahvia kädessä. Minulle kosteus tekee temppuja fibrokropalleni ja tämä on suuri syy siihen miksi en ole syksy tai talvi ihminen.

Minulla on ollut taas pieniä projekteja täällä kotona. Tarkkasilmäiset ovat nähneet että minulla on ollut pyöreä pöytä neljällä jalalla. Eräs päivä sohvalla istuessani sain päähäni että minäpä teen siitä pöydästä puolipyöreän. Isännän pakotin avuksi sillä käteni eivät jaksa sahaamista. Instan puolella olen pöytää jo näytellytkin eli jos haluat jo nyt nähdä millainen lopputulos siitä tuli niin käy kurkkaamassa täältä. Tulen kyllä pöytää näyttämään myös täällä blogin puolella eli jos sinulla ei ole istaa niin tulet kyllä myöhemmin näkemään uuden puolipyöreän pöytäni.Aurinkoa päivääsiHalauksin


Erica
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti