maanantai 31. toukokuuta 2021

Toukokuun viimeinen päivä ja mietteitä bloggaamisesta

 



Tänään onkin sitten toukokuun viimeinen päivä. Huomenna herätessämme onkin jo kesäkuu.

Hui hai miten aika hurahtaa ohitse. Viimeinen kouluviikkoa alkaa jonka jälkeen kauan odotettu kesäloma. Tänäkään kesänä ei suunnitelmissa mitään ekstraa. Mökkeilyä, rannalla oloa ja pieni päiväretki Turunsaaristoon. Onko teillä suunnitelmissa jotakin kesäksi?


Olen tässä jonkin aikaa miettinyt että kannattaako tätä blogia enään päivittää vai olisiko aika lopettaa bloggaaminen ja poistaa blogi kokonaan. Onhan tässä ollut kivat 10 vuotta bloggaamista jo. Silti tuntuu jotenkin siltä että päivitän aivan turhaan tätä blogia kun en edes tiedä onko täällä enään ketään vai ovatko kaikki siirtyneet Instan puolelle. Onhan se instailukin kivaa mutta jotenkin tuntuu siltä kuin täällä bloggerissa saa jotenkin ilmaistua itseään paremmin. Minäpä tässä pohdiskelen pienen hetken ja teen sitten päätökseni tämän blogini suhteen
















♡ Kivaa alkanutta viikkoa ♡




Halauksin


Erica



2 kommenttia:

  1. Itsellä blogit uinuneet enemmän ja vähemän jo usean vuoden ajan. Tänä keväänä kuitenkin blogiin kirjoittamisen, runojen ja valokuvien tallentaminen on tuntunut taas oikein kivalta.Blogien muoto ja sisältö tulee varmaan myös muuttumaan hieman toisnlaiseksi. Välillä aioin sulkea kaikki blogini, mutta olen todella iloinen, että en niin tehnyt. Vanhojen tekstien lukeminen on ollut myös hauskaa. Olen ajatellut, että vaikka ei kukaan kävisi katselemassa tai kommentoimassa postauksiani, niin itselle ne ovat kivoja, kuin päiväkirjan sivuja, joita voi tutkia myöhemmin.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia sinulle vastauskesta. Itselläni kanssa nyt keväällä blogini heräsi taas henkiin pienen hiljaiselon jälkeen. Olen vain huomannut että harva seuraamani blogi enään päivittyy, tästä syystä mietinkin että onko kaikki siirtynyt instaan. Itse kanssa lueskelen välillä vanhoja päivityksiäni :).
    Kivaa alkanutta kesää sinulle

    VastaaPoista