Time Flies
Heipä hei taas pitkästä aikaa.
Viikonloppuna tuli poimittua muutama litra puolukkaa ja mustikkaa.
Nyt on pakastin pullollaan luonnonantimia.
Tänään en saanut mitään erikoista tehtyä täällä kotona.
Leivoin porkkanakakun ja herkuttelimme poikien kanssa :).
Takassa tuli, kuppi kahvia ja lisää porkkanakakkua.
Porkkanakakun resepti
2 kananmunaa
50 gr margariinia
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
3 dl porkkanaraastetta
1 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
1 tl bikarbonaattia
1 tl van.sokeria
Kuorrute:
75 gr voita / margariinia
3 dl tomusokeria
100 gr philadelpia tuorejuustoa tai muu maustamaton tuorejuusto
1,5 tl van.sokeria
1 rkl limenmehua
sekoita kuivat ainekset keskenään ( jauhot, leivinjauhe,bikarbonaatti, van.sokeri )
Vatkaa voi ja sokeri keskenään, lisää yksi muna kerrallaan,
lisää joukkoon kuivat aineet jonka jälkeen lisäät porkkanaraasteen.
Kaada voideltuun vuokaan 175 asteiseen uuniin n. 25-30 minuuttia.
Sekoita juustokuorrutteen ainekset keskenään sileäksi kuorrutteeksi.
Anna porkkanakakun jäähtyä jonka jälkeen levität kuorrutteen päälle.
Anna levätä jääkaapissa noin puolisen tuntia.
Nyt pakko järjestellä vähän paikkoja ennen kuin lähden koiran kanssa pisulenkille.
Mukavaa illanjatkoja kaikille!
Namm...herkkua..:)
VastaaPoistaNam, porkkanakakku on kyllä niin hyvää!! :)
VastaaPoista