tiistai 16. syyskuuta 2014

Täällä ollaan


Vaikkakin minusta ei ole elonmerkkejä nähty.
Vointi ja olo se vain huononee ja uusia kremppoja ilmaantuu.
Kävin kaksi viikkoa sitten työterveydessä näyttäytymässä uudelle lääkärille.
No, eipä tuosta paljon apua minulle ollut , sillä hän totesi katsoen minua silmiin että hän ei mnua osaa auttaa. No sen verran kumminkin auttoi että laittoi lähetteen taas kipupolille. Sieltä tulikin jo kutsu labraan jossa jo kävin ja ensi kuun alussa sitten lekuri. Katsotaan josko saisin lääkitykset kohilleen ;).

Uusi kremppa ilmestyi viikonloppuna, jolloin yllättäen jalkapohja, tarkemmin sanottuna päkiä alkoi särkemään niin vietävästi. Kun olisi joku iskenyt puukon ja sitä vääntänyt jalkapohjassa. Käveleminen ei onnistu :(.
Tänään kävin terveyskeskuksessa eikä sielläkään kukaan osannut auttaa minua. Lisää pillereitä vaan napaan ja kaksi viikkoa jalka levossa!! Haluaisin vaan nähdä miten sekin onnistuu.

Bloggaaminen on senkin takia hieman jäänyt kun tuo minun kamerani on siskollani lainassa, niin mitään uusia kuvia ei ole voinut ottaa ekä koneella enään montaa näyttämätöntä kuvaa.
Eiköhän tuo kohta sen kameran palauta, toivottavasti.


Puutarha unelmani on jo vauhdissa. Itseasiassa olen jo rakentanut itselleni kasvupenkin jossa tulen sitten kasviksia yms. kasvattamaan. Mullat, turpeet ja hevosenjätökset ovat jo " laatikossa " hyvin sekoitettuna eli valmiina kevättä varten ;).
Suuri osa ajastani kuluukin netissä tutkiessa tietoa puutarhasta, kasvien kasvattamisesta, ph-arvoista yms yms.

Oikein ihanaa päivää kaikille!
  

4 kommenttia:

 1. No voi sinua. Omat vaivat kuulostaa varsin miedoilta sinun rinnalla. Toivottavasti sinulle löydetään apua ja hoitokeinoja, ei tuo jatkuva lääkkeiden popsiminen voi olla hyvästä. Tsemppiä sinulle...haaveilit varmasti antaa voimaa ja kuulostaa niin mukavilta!

  VastaaPoista
 2. voih...ei kuullosta yhtään kivalta!toivottavasti saat pian vaivaasi avun ja oikeanlaisen....elämä kipulääkkeiden kanssa ja niiden varassa ei yhtään mukavaa!tsemppiä ja voimia :)

  VastaaPoista
 3. Kurja kuulla, että sairastelusi vain jatkuu jatkumistaan, eikä oikeaa hoitomuotoa tunnu löytyvän :/ Toivon parasta! Kirjoittelen täällä uudelle nimimerkillä uudesta blogistani, jossa löytyy myös haaste sinulle :) Toivottavasti nämä haastekysymykset piristävät viikonloppuasi ;) http://mrssinn.blogspot.fi/2014/09/dear-things.html Terveisin Mrs Sinn, entinen Hiljamaaria

  VastaaPoista
 4. Samojen oireiden kanssa täälläkin edelleen, tosin nuo jalkapohja ongelmat ovat minulle vanhoja tuttuja :(. Ajattelin ensin, että onkohan jotenkin huonompi syksy fibroille, mutta taisi se viime syksykin olla samanlainen. Onneksi näköjään unohtaa senKIN :)

  VastaaPoista