tiistai 26. elokuuta 2014

Kaikki tökkii


Tällä tyypillä tahtoo kaikki vaan yhä edelleen tökkiä.
Miksi pitää olla niin vaikeata tietokoneella ollessaan tehdä postauksia?!
Pää meikäläisellä muutenkin viimeaikana ollut hieman sekaisin, ajatukset eivät pysy kasassa enkä osaa käyttää päätäni ollenkaan.
Voin antaa teille muutamia esimerkkejä niin tiedätte millaista minun elämäni tällä hetkellä on näiden kipujeni kanssa.
Aamukahvinkeitto. Normaalisti säiliö täytetään vedellä,laitetaan suodatinpaperi jonne sitten kahvit. Erica laittaa suodatinpaperin ja kippaa kahvit säiliöön missä veden tulisi olla! Ja se tunne ennen kuin tajuaa itse mitä on tehnyt! Toinen aamu voin tuijottaa kahvinkeitintä tovin ja miettiä että miten hel..... tuo laite toimii.
Puhelimen almanakkaan merkkaan IHAN kaiken muuten en muista. Pojan tarhapäivät ja kellonajat milloin alkaa ja milloin loppuu.
Koiraa EI kannata ottaa mukaan kauppareissulla sillä silloin voi käydä niin että jokin unohtuu sinne kaupan eteen.
Mihin laitan tavarat......unohtuu minulta.
Minulla ei ole alzheimerintautia tai dementiaa tulossa. Nämä minun muistamattomuudet johtuvat kroonistenkipujen kanssa elämisestä, lääkkeistä ja fibrosumusta mm.
Tämä sietämätön kosteus tekee kivuistani ja kaikesta aivan sietämättömän.
Popsin siis aivan mielettömän määrän pillereitä ja särkylääkkeitä jotta edes joten kuten pystyisin toimimaan.
Liikunta jota tulisi harrastaa päivittäin ei tällä hetkellä tee yhtään hyvää, päinvastoin. En jaksa liikkua samaan malliin kuin ennen. Minulla väsyy raajat ja joudun pitämään pausseja kävellessäni :(.
Matkat mitä jaksan liikkua pienenee pienenemistään.


Viikonloppuna yritin tehdä parhaani ja imuroin sekä moppasin kodin. Aika mikä siihen kului, en viitsi edes mainita. Puhtaaksi ne lattiattuli.
Valitettavasti tuon siivoamisen jälkeen ovat päiväni olleet vähemmän kivoja.Valitukset sikseen. Pyritään olemaan positiivisia.


Voikaa hyvin ja pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne.14 kommenttia:

 1. Tsemppiä sulle kovasti kipuihisi ♥ Kauniita tunnelmia kuvissa :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on hirveetä! Sisko kärsii tuosta fibrosta ja voin kanssa kuvitella kun itkua vääntää aamuisin kun kaikki paikat särkee, lonkat, ja yleensäkin kaikki raajat. Lääkäri on sanonut siskolle: sä luulet vaan, että sattuu!! Eli pitää höpsähtäneenä. Mutta mustaa huumoria viljellään, yleensä kun sisko älähtää kivulle, sanoo heti, ai niin mä luulen taas et sattuu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskollasi on ollut huono tuuri lääkäreiden suhteen. Hänen tulisi löytää SE lääkäri joka ottaa hänet todesta. Itse en osannut epäillä fibroa, jäinhän saikulle selkäni takia. Pitkän kipuilun jälkeen ONNEKSI työterveyslääkäri laittoi läheteen Kipupolille. Meilahdessa sitten lääkäri tutkimusten jälkeen kysyi eikö kukaan ole ehdottanut sinulle että sairastat fibroa?! Fibro mikä?!?! Siitä lähtien on minua tutkittu ihan kunnolla. Verikokeita verikokeiden jälkeen. Ja ennen kipupoli käytiä taas labrat. Vika meillä on korvienvälissä, niin kuin monet lääkärit sanovat, mutta EI niin kuin he sen ajattelevat vaan tämä lasketaan neurologiseksisairaudeksi. Meillä on aivoissa poikkeamia jotka näkisi MRIssä jos meidät kaikki laitettaisiin sellaiseiin tutkimuksiin.

   Poista
 3. Voi Erica :( En voi kuvitellakaan, millaiset kivut sinulla on. Oletko kokeillut homeopatiaa? Itse kokeilin sitä juuri ja sain apua migreeniin, johon neurologi oli jo todennut, että kuulun niihin 2%:iin potilaista, joille ei mitkään täsmäläkkeet auta. Siispä olin tosi yllättynyt homeopatialääkkeiden vaikutuksesta, koska suhtauduin niihin niin skeptisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä minä käytän homeopatiaa perinteisten lääkkeiden kanssa.
   Ja on olo jonkinverran parantunut sen jälkeen kun aloitin mutta tämä penteleen tauti on niin hemmetin muuntuvaa sorttia että ei itsekään saa tolkkua

   Poista
 4. Nuo siun aivosumut on ihan samaa kamaa kuin mulla, omani saan homeista ja kemikaaleista, joita tosin viimeseen asti yritän välttää. Aina siinä ei vaan niin kovin hyvin onnistu.
  Mulla muuten kanssa nyt todettu tuo fibromyalgia, kivuttomat päivät täällä harvinaista herkkua. Varsinkin nyt kun syksy alkoi, tuntuu että aina vaan koskee ja joka paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih ei. EI kai myös sinulla fibroa.
   Syksy ja talvi ovat meikäläiselle helvetillistä aikaa :(
   Voimia ja jaksamisia sinulle <3

   Poista
 5. Ihania kuvia olet ottanut, vaikka tuskasi on valtava. Toivottavasti tämä kosteus edes hieman hellittää ja sen myötä olosi myös.
  Tuo fibro on ikävä sairaus, kipu kun vaihtaa paikkaa kehossa melkein päivittäin. Olen kuunnellut Paula Heinosen ohjelmaa : Terveyden tukipilarit ; Iskelmältä. Hän on kertonut, miten voi helpottaa oloaan ja kuntouttaa itseään ravinnon avulla, jos sairastaa tuota tautiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravintoa olen muuttanut kipulääkärin ehdotuksesta. Välimerenruokavalio on se joka sopii minulle parhaiten. Olen myös jättänyt punaisen lihan kokonaan pois ja sen vaikutuksen olen huomannut myöshenkisellä puolella. Eli suosittelen punaisen lihan pois jättämistä tai ainakin vähentämistä :)

   Poista
 6. Tsemppiä sinulle <3 Aivosumut ja sekoilut minullekin arkipäivää.... sittenkö yrittää virittää aivonsa semmoiselle taajuudelle että selviää työpäivästä, niin kahta hullummaksi menee :O Illat meneeki sitte ihan pötkistellessä ja kotona ei tapahdu nykyään mitään :/ Mökki niinku menneitten maja ja täällä on vaikeaa enää viihtyä. Mutta toivossa elän että joskus hellittää ja saan itsestäni jotain irti :) Kipulääkkeet tietysti osaltaan vievät terävyyttä, mutta nyt olen saanut lähetteen tutkimuksiin näiden oireiden vuoksi. Onneksi! Olin jo välillä luovuttaa ku annettiin ymmärtää että korvien välistä kaikki johtuu.... Mutta olipa ihana löytää blogisi ja nauttia ihanista kuvista ja tarinoista <3 Nämä ovat minun ikkunani ulkomaailmaan nykyisin...:) Kiitos sinulle ihanasta blogista <3
  ~ Anna-Kaisa~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna-Kaisa!
   Kiva kun llöysti blogiini :)
   Tuo että yrittää olla skarppina.... se vain pahentaa tilannetta. Tai siis sen jälkeen kun ei enään tarvii keskittyä menee spasmat todellakin sekaisin. Juu ei sitä paljoo jaksa kotona tehdä ja jos tekee, se kostautuu seuraavana päivänä jollei monta päivää esim.siivouksen jälkeen :(. Oletko päässyt kipupoliklinikalle?! No korvien välissähän meillä on vikaa, mutta ei niin kuin lääkärit yleensä ajattelevat, meillä on poikkeamia aivoissa jonka takia meikkä näitä kipuja ja muita ongelmia on :(
   Kiitoksia sinulle käynnistä blogissani :)

   Poista