torstai 19. joulukuuta 2013

Tine K:ta ja GG:tä

Hei vaan taas kaikille!
Meikäläisellä nämä postaukset ei vaan tahdo onnistua siihen tahtiin kuin itse haluaisi.
Väsymys niin kova että ihmetyttää. No ihmetyttää ja ihmetyttää. Syyn tiedän mutta en vaan koskaan ollut uskoa että ketään voi väsyttää näin paljon kuin minua juuri tällä hetkellä väsyttää.
Kohta saan kaivaa esille jostain tulitikkuja ja laittaa luomet auki ;).

Käväisin TAAS DesignWestissä
Mukaan kotiin tarttui ihanat Tine K tuikkukipot.
Kauniit kaikessa yksinkertaisuudessaan minun mielestä.

 Valitsin nämä joissa mustat printit. Tuomaan hieman kontrastia kaikkeen siihen valkoiseen mitä  meillä täällä kotona on.
 Sen verran tiuhaan tahtiin meillä siirtyy tavarat paikasta toiseen, voin kertoa sen että kipot ovat jo uudessa paikassa takanreunalla ;).
Muutamia Green Gate tuotteitakin ostin. Kaikkia en valitettavasti voi täällä blogissa näyttää sillä henkilöt jotka saavat ne lukevat tätä blogia ;).Muutoksia täällä kotona on tapahtunut TAAS ;). Sänky on ruuvattuna osiin ja keittiönsohvasta on tullut meidän uusi sänky :). Jyskin apteekkarilipasto hyllyineen on taas olohuoneenpuolella ;).

Isäntä juuri ilmoitti että hän joutuu jäämään aatoksi töihin. No elämä on. Tälläistä tämä elämä vuorotyöläisten kanssa ja meidän isännän vastuulla firman työvuorolistat, joten herra itse joutuu töihin jos ei ketään muuta saa tilalle. Itse olen vasta sairaslomalle jäännin jälkeen viettänyt joulun jouluaattona. Muuten olin usein aaton ja kaikki muutkin pyhät töissä. Siihen tottuu ja lapsetkin tottuu.

Kaikille teille jotka piipahdatte kylässä tahdon toivottaa mukavaa iltaa.
Ja kiitoksia muuten kommenteistanne :).
3 kommenttia:

  1. Ihan hurja väsymys täälläkin päällä. Syksyn monen kuukauden valvominen kipujen kanssa on hellittänyt, mutta jäljet jätti. Mikään unenmäärä ei valitettavasti saa piristymään. Toivo on kova, että jouluvapaat vähän piristäisi.. ja lumi. Se hemmetin lumi saisi jo luvan tulla ja pysyä maassa!!!

    VastaaPoista
  2. Meillä sama juttu, aattoa vietetään sitten kun ehditään, näillä näkymin tapanina..itse olen päivän töissä aattona ja kun sopivasti pääsen töistä, lähtee siitä tunnin päästä mies sopivasti yövuoroilemaan..plääh, mutta toisaalta ihan sama kun jokatapauksessa täällä "se oikea" joulu on vasta loppiaisena... =)

    VastaaPoista