torstai 29. elokuuta 2013

Nopeasti se tämäkin viikko on hurahtanut.
Ja elokuu lähenee loppuaan.
Avosylin vastaanotan syyskuun. Jotenkin tuo syksy on ihana vuodenaika vaikka en pidä kosteista ilmoista.




Tässä tarjoan muutaman kuvan makuuhuoneeseen joutuneesta apteekkarilipaston hyllyllä komeilevistavanhoista tyynynpäällisistä ja kruunusta :).




Kuvassa näkyvä JdL kruunun olen tilannut  Hopeakeijusta. Samaisesta paikasta tilasin myös kirjailtuja aakkosia joita on tarkoitus käyttää ompeluksiini ;).

Muuten täällä kotona mennään siihen samaan rataan että päivä kerrallaan.

Jämähdin keskelle tietä toissa päivänä kun olin ylittämässä tietä, jämähti iskias jumiin tuosta vaan. Ja se kun jää jumiin, en liiku. Enhän minä siihen voinut jäädä seisomaan kun autoja tulee, joten oli vain pakko yrittää saada jalat toimimaan. Tuskanhiki valuen ja kyyneleet silmissä sain kuin sainkin itseni toiselle puolelle tietä johon sitten jäin puoleksi tunniksi seisomaan. En tiedä mistä syystä tuo iskias nyt yllättäen on alkanut vaivaamaan noin paljon kuin se nyt viime aikoina on tehnyt. No.....extensioon eli eteenpäin taivuttaminen aiheuttaa minulle sen että prolapsi ( pullistuma) ajautuu takaisin ulos. Ja kuulema syy siihen on minun yliliikkuvat nikamat. Pieni aivastuskin työntää sen ulos. Tuskanhikisenä taivuttelen itseäni jotta saisin sen muljahtamaan takaisin paikoilleen ( McKenzie-menetelmää käyttäen).


Kohta pikkumiehen kanssa puheterapiaan.
Sitten en tiedäkään mitä tänään tekisin.

Yhdessä jutussa TE voisitte minua auttaa. Edellisessä postauksessa näitte taulun jonka olin kirjoittanut. Onko teillä hyviä ideoita lyhkäsiin ja ytimekkäisiin sanontoihin suomeksi?! Ajattelin jos kirjoittaisin suomeksi jonkun taulun tuolla samaisella Ylva Skarp calligrafialla.
Kiitoksia paljon etukäteen.


Ihanaista loppuviikkoa!











3 kommenttia:

  1. Minäkin yhdyn edellisiin kommentteihin ihana kruunu.. voi uskon että tuo iskias vaiva on kamala..tiedän tunteen..minullakin on yliliikkuvat nivelet, ja siksi käsiäni särkee päiviitäin, olkapäät meinaa mennä sijoiltaan kun esim, hakkaa mattoja tai talvisin ottaa lumia auton katolta..käsien takia olenkin eläkkeellä..sormet kramppaa jos tekee pikkutarkkoja ompelutöitä..mutta onneksi pystyy sentään tekemään olisi kauheaa jos ei enää pystyisi vaikka omepelemaan saati sitten virkaamaan mattoja...
    Oikein mukvaa lauantaita sinulle :)

    VastaaPoista