maanantai 8. heinäkuuta 2013

Odottelee....

.... tiskikoneeen saapumista. Tänään vihdoinkin se saapuu :). Jei!
On kyllä kädet jouduttu rasvaamaan oikein kunnolla kun vedessä lätrännyt ;).


Näillä kuvillahan ei ole mitään tekemistä tiskikoneen kanssa ;).
Kunhan laittelin muutaman kuvan jotka otin viikonlopun aikana maalla.


Äitini kissa joka muutamia vuosia sitten ilmesyti jostain ja päätti muuttaa hänen luo asumaan.
Ilmoituksista huolimatta kukaan ei häntä kaivannut. Olisikohan ollut jonkun kesäkissa?
Niin hellyydenkipeä herra.


Meikäläisellä on taas jotenkin veto poissa. En tiiä mistä johtuu? Säiden heittelyn takia on tuo fibrokin nyt kiusannut extra paljon. Kropassa tuntuu kun olisin maratonin juossut ja punttisalissa tuntitolkulla puntteja nostellut. Mieleikin auringosta huolimatta ollut hieman alhainen ( voiko noin edes sanoa? ).
Salon iltatorille haluaisin tällä viikolla keritä. Siellä on aina yhtä mukava käydä. Tänä kesänä en ole vielä kertaakaan Salossa kerinnyt käväisemään. Yleensä käymme siellä pari kertaa kuukaudessa ostoksilla tai muuten vaan ihmettelemässä :).
Viikonlopuksi olen suunnitellut Billnäsiin ( Pinjaisiin ) lähtöä. Siellähän on nyt tällä viikolla ( 11-14.7 )  ne  antiikki- ja perinnepäivät. Tekisi mieli jättää avokki kotiin , sillä hänellä on tapana aina kommentoida ostoksiani. " mitä sinä tollakin rojulla meinaat tehdä?" Tai jotakin siihen suuntaan.
Ihanaista uutta viikkoa kaikille!
6 kommenttia:

 1. ja ajttele meillä ei ole tiskikonetta ollenkaan. mie siis tikaan meillä kolme kertaa päivässä :D eli taidan tykätä tiskaamisesta XD tai sitten en :/

  VastaaPoista
 2. Ei siinä käsin tiskaamisessa vikaa ole. Mulla vaan niin höhlä tiskiallas et siitä ei tuu yhtikäs mitään. Yksi iso ja yksi pieni allas. Taidan olla niin mukavuudenhaluinen et en pärjää ilman sitä konetta ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja meillä ei edes suunniteltu keittiörempan yhteydessä paikkaa tiskikoneelle..ääliöitä kun oltiin :D

   Poista
 3. Luulin ettei Suomessa oo muita kuin me joilla ei oo tiskikonetta. Mutta Mehtikselläkään ei oo...! ;) Ei oo vaan koskaan ollut prio 1 toi tiskikoneen hankinta. Viimeksi kun mietittiin et pitäiskö sellainen hankkia niin toivoin ennemmin puusorvia ja sellainen meille sitten tuli. Siitä on ollut enemmän iloa meille kuin tiskarista. :)

  VastaaPoista
 4. Salon iltatorille ollaan mekin tehty lähtöä, mutta ilmat ei ole olleet oikein suosiollisia, joten taas ensi torstaina olisi suunntteilla mennä.
  Samaa laulua laulaa meidäkin mies....nuo miehet ei sitten yhtään ymmärrä näitä aarrejuttuja.....D

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä Herra Fibron kanssa elelyyn. Kokemuksesta tiedän että se erityisesti säiden vaihtelusta villiintyy. Ei vaarallinen, mutta ikävä seuralainen. Kivaa viikkoa kuitenkin!

  VastaaPoista