lauantai 20. heinäkuuta 2013

Ajankulkua....

.... ei huomaa millään.
En tiiä mikä viikonpäivä minulla tällä hetkellä menossa. Lauantai tuo taitaa olla kun isäntä läks töihin ;).

Olen istunut ja virkkaillut bambulangasta tiskirättejä, maalannut kapsäkin jonka löysin kirpparilta, nikkaroinut kasaan pienen jakkaran mm.Tiskirättejä minulla kasassa tällä hetkellä 7 kappaletta. No voinpahan vaidella mieleni mukaan ;).Kuvansiirtoaineella siirsin tekstin kappsäkkiin.


Jakkarasta laitan kuvaa kunhan saan sen maalattua ( valmiiksi ). Eilen kipaisin taas tuossa nurkantakana olevalla kirpparilla. Sieltä tarttui käteen pieniä pitsiliinoja, pyöreitä halkasijaltaan ehkä tollaset 15 cm. Ne olen ajatellut käyttää lasinalusina kun minulla joskus ruokavieraita :).

Näkisittepä minut tällä hetkellä. Tosin niin paha ei naama enään ole kuin se oli muutama päivä sitten. Heräsin aamulla toinen naamapuolisko aivan turvoksissa!! Lääkäriin menin ( paikalliseen arvauskeskukseen ) siellä kaksi ( 2 ) lääkäriä arvaili mikä minulla on. Päättivät lähteä hoitamaan minua " allergisenareaktiona ". 8 kortisonipilleria aamuisin ja antihistamiinit päälle ( minun muiden lääkkeiden lisäksi ). Minähän en ole mikään lääkäri, vain sairaslomalla oleva päivystäjä, mutta olisin lähtenyt sellaiselle hoitolinjalle että olisin heittänyt antibiootit kehiin. Kaksi ( 2 ) päivää olen kortisoonia nyt puputtanut, vielä on turvotusta ja jumalaton vesikello silmän alla.
Minulle sitä siis sattuu ja tapahtuu :).

Ei vaan, nyt sen jakkaran kimppuun että saan sen valmiiksi.Aurinkoista lauantaita kaikille <3
10 kommenttia:

 1. paljon out taas touhuillu..mitä kortisoniin tulee ni meikäläinen turpoaa ihan hillittömästi sen syömisestä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti minä en tästä enään turpoa. " Omat lääkkeet " jo lihottanut minua 10 kg.

   Poista
 2. Ootpa laittanut hösseliksi, kaunista tulee taas :) Voi kurjuus, mulla kans kortisoonikuuri astman takia, ainut mikä auttaa, mutta vihonviimeistä lääkettä, ankara turvotus siinä samalla :(
  Pikaista paranemista ja mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 3. Voi ei!! Tpdellakin, sinulle sattuu ja tapahtuu. Toivotaan, että hevoskuuri alkaa vaikuttamaan!
  Ihania tiskiriepuja olet tehnyt ja tuo vanha öljylamppu on kaunis!

  VastaaPoista
 4. Kauniita juttuja olet taas saanut aikaiseksi! Pikaista toipumista, minkä ikinä nyt olet riesaksi saanutkaan!

  VastaaPoista
 5. Ihanan värisiä nuo tiskirätit...itse en ole vielä kokeillut, kun olen jotenkin niin skeptinen niiden imukykyyn :)! Kerroppas käyttökokemuksiasi, kannattaako alkaa virkkauspuuhiin :)

  Ihana tuli tuosta matkalauksta <3

  Kuules...mä heräsin aamulla silmät aivan punaisina ja turvoksissa...hyvä,että sain niitä auki! Joku reaktion se on tässäkin nupissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Positiivisesti yllättynyt olin virkattujen tiskirättien imukyvystä. Aivan yhtä hyvin imevät kun mikrokuituliinat, joten ne olen nyt heivannut ja ottanut bambuliinat käyttöön. Itse pesasin ne ennen käyttöönottoa.
   No sinullekin sitä sattuu ja tapahtuu kans :).
   Vointeja

   Poista