sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Terveisiä mökiltä

Täällä istutaan pienessä mökissä sillä ulkona tulee vettä oikein kunnolla.
Minä olen aloittanut ikkunoiden kittauksen vaihdon mutta tänään en voi ikkunaa oikein irrottaa paikoiltaan sillä muuten saataisiin vettä sisälle ;). Joten olen ommellut verhoja mökin ikkunoihin.
Rakaas veljeni on muistanut minua kymmenellä metrillä kangasta joista hän haluaa verhot.
Neljään ikkunaan olen jo saanut verhot ommeltua, enään yhden ikkunan verhot ommeltavana.

Viikolla kun käytiin kaupungissa, käväisin Säästö Pörssissä ( Tarjoustalo,Tokmanni kuuluvat samaan ketjuun) ja löysin ihastuttavia pöytä tabletteja ja samaan sarjaan kuuluvia keittiöpyhkeitä yms. Nappasin mukaani yhden tabletin, ja nyt harmittaa että en ottanut enemmän niitä, sekä keittiöpyyhe-setin.

Kuvissa näkyvä pilkullinen vahaliinakin tarttui käteeni samalla reissulla :)


Arvontahan päättyy sitten tänäään kello 18:00, olethan osallistunut ?!

Kiitos ihanaiset kommenteistanne.
Tänään meinaan illemmalla istua läppäri sylissä ja käväistä blogeissanne. Sekin on jäänyt tekemättä. On pakko piketa kylässä ja katsella mitä olette puuhastelleet.

Jos tuo sade tuosta lakkaisi niin pääsisin ulos nikkaroimaan "lypsyjakkaraa" itselleni :). Eihän se voi olla niin vaikeata nikkaroida kasaan, vai onko?! No ajattelin ainakin yrittää.


Leppoisaa sunnuntaita!!7 kommenttia:

 1. Muistappa laittaa jakkarasta kuvan tänne, kun on valmis!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ruusukangasta, kaunista tulee :)

  VastaaPoista
 3. Ollaan oltu samoilla kaupoilla, eikös liinoista tullut Greengate mieleen? Ostin kanssa keittiöpyyhkeet, patalapun ja tuon pikkuliinan pöydälle.

  VastaaPoista
 4. Kauniita tekstiilejä. Munki mielestä hyvin samantyylisiä ku Greengatella.
  Ihania kuvia jälleen kerran.
  E-R

  VastaaPoista
 5. Miekii jossain blogis näin nuita liinoja ja kävin katselemassa paikallisesta tokmannista. jäi vielä ostamatta mutta mieltä hieman kutittaa vielä ajatus noista. gg on aina täynnä iloista väri-iloittelua mutta nämä olisivat sitten hieman rauhallisempaa sävymaailmaa. luulen että kotiutan näitä! t kati

  VastaaPoista