tiistai 14. toukokuuta 2013

Vanhan pitsilakanan uusi elämä

Minä sitten pesasin keittiön ja olohuoneen ikkunat eilen. Ja TIETYSTI alkoi satamaan. Grrr.....
On se kyllä kumma kun joka kerta kun ikkunat pesee niin vettä sylkee taivaalta. WHY?!

Vaikka kuinka yritin eri asetuksilla kuvata " uutta " verhoani, en saanut kuvista hyviä. Saavat kelvata.Arvatkaapa kuka tasapainoili kellarinrappusten yläpuolella ja ruuvaili verhotangon kii ?? No minä tietysti :). Raahasin tavalliset tikkaat sisälle ja komensin vanhimman pojista varmistamaan että en potkaise tikkaita pois paikoiltaan kun nyt muutaman metrin pudotus alla ;).

Kävin hakemassa kanaverkot Tenholasta eilen. Tarkoitus oli ampua nitojalla se raameihin kiinni. Tarkoitus siis oli. Isäntä vaan ei sattumoisin muistanut missä nitoja on. Eikä hän ollut kotona että olisin voinut komentaa häntä kellariin etsimään. Minä käänsin koko kellarin ylösalasin enkä sitä löytänyt :(. EI auttanut kun ottaa vasara suloiseen käteeni ja alkaa vasaroimaan nauloja kiinni vasemmalla kädelläni ( oikea kun vielä reistailee ).

Ihailin eilen koiran pisutuslenkillä luontoa. Kyllä tämä on ihana vuodenaika. Näkee päivä päivältä miten luonto muuttuu. Kaikki paikat ovat jo vihreänä, koivussa jo lehdet tulossa ja mustikat kukkii.

Kiitoksia teille ihanille kommenteistanne edelliseen postaukseeni :).
Pitäkää huolta itsetänne ja toisistanne.


Ihanaa Tiistaita kaikille <39 kommenttia:

 1. Kaunis on verho. Ikkunaa vasten on vaikeata kuvata. Sisukas mimmi olet, tee se itse:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu niin on. Ja minä en ole mikään valokuvaaja. Kuvat vaan ei tahdo onnistua :(.

   Poista
 2. Kaunis verho...miten uskalsitkin taiteilla tikkailla!
  Minäkin ompelin talvella, kahdesta vanhasta pitsilakanasta salusiinit keittiöön ja ovat sitten söpöt...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkeanpaikankammoisena se oli aika haasteellista. Mutta olin jo pitkään odottanut että saisin tangon ikkunaan, eikä mitään tapahtunut, niin ei kun hommiin ;). Vanhoista lakanoista tulee mielestäni söpöjä verhoja :)

   Poista
 3. Voi mullakin olis noita mummun vanhoja lakanoita, joihin hän on itse virkannut ihania pitsejä :) En vaan uskalla tehdä niistä mitään kun ei ole tuota ompelutaitoa ja menevät sitten vaan pilalle. Tosi kivat tuli noista sun verhoista :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat verhot tulikin. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. Ihanaa tiistaita sinnekin. Ihanat verhot!

  VastaaPoista
 6. Ihanat verhot, kyllä kuvista hyvinkin näkee millaiset ne on ja tosi kauniit...heh mie tein rullakapan ja jokainen naru napsahti poikki..että näin käy välillä..mutta ei se haittaa kun on onneksi pitkä mies talossa joka yltää sen käärimään ylös kun se on pimennys rullis..Meillä ei ole ikkunoita vieläkään pesty mutta kerkeehän noi koko kesä aikaa :)
  Minäkin nautin luonnosta nyt jotenkin enemmän kuin koskaan, varmaan siksi et talvi tuntui ihan liian pitkältä ja nyt saa nauttia ihan joka solulla ihanasta luonnosta :)

  VastaaPoista
 7. Mä aloitin viikonloppuna ikkunoiden pesun ja myös keittiön ja olkkarin sain pestyä. Edessä olis vielä neljän huoneen :( tylsää hommaa! Vaikka tulos onkin ihana! Kauniit verhot tuli!!!

  VastaaPoista