torstai 25. huhtikuuta 2013

Laiskotellako vai pestä ikkunoita

....siinäpä minulla kinkkinen kysymys ;).
Ikkunat sanoo että pese meidät puhtaiksi. Kroppa ja mieliala sanoo että älä tee tänään mitään ;).
Saapi nähdä kumpaa kuuntelen ;).
Eilen siivottiin avokin kanssa meidän ulkokellaria sillä sielä oli totaalinen kaaos, eikä vesimittarille päässyt.
Minä heittelin rojuja pois ja avokki kiltisti pakkasi ne autoon. Kun kaikki oli taas järjestyksessä avokki tokas että " täällä  ei ole koskaan ollut näin paljon tilaa. Kannattaa laittaa muija siivoilee ".


Sisustusrintamalta ei kuulu mitään uutta. Meikäläinen pessyt ja laittanut säilöön meidän kaikkien talvivaatteet, pipot ja rukkaset. Ja niitä löytyy meidän kotoa kokonaiselle komppanialle.


Ollaan pikku-ukon kanssa kahdestaan kotona tänään. Ulkona on ihanan lämmin ja aurinko paistaa kauniisti lumia sulattaen. Paljoo ei enään meidän pihalla sitä lunta ole. Jei! Kukkapenkissä kukat alkavat kurkistaa mullan alta. Laventelinikin näyttää selvinneen taas yhden talven :).


Huomasin juuri että uusia lukijoita on liittynyt seuraamme. Kiva. Toivottavasti löydätte jotakin täältä blogistani josta saatte ideoita / inspiraatiota. Jos teillä on kysymyksiä niin kysykää rohkeasti vaan. Tai jos teillä on jotain toiveita postauksien suhteen, kertokaa ihmeessä.
Nyt jos yrittäisin neuvotella pikku-ukon kanssa vaatteiden päälle puksemisesta, jotta päästäisiin pihalle nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta.Aurinkoa päivääsi!5 kommenttia:

 1. OI nauttikaan auringosta ! meilläpäin on kylmää ja pilvistä , Kyllä ne ikkunat kerkiää...

  VastaaPoista
 2. No kumpaa kuuntelit, ikkunoita vai kroppaa :)?
  Ihanalta kuulostaa, että siellä kukat alkavat penkistä kurkistella, meillä kun ei sellaista kukkaparatiisia ole vielä istutettuna tänne pihaan... Täälläkin on aurinko paistanut ja lumet on jo hävinneet, onneksi :).
  Aurinkoa loppuviikkoosi, Erica!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä kuuntelin kerrankin kroppaani ;).
   Pihalla oltu ja nautittu auringosta tuntia. Pikkumiestä ei meinannut sisälle saada välillä syömään ;).
   Kova vaan on tuuli meillä tänään.
   Kuin myös sinulle Maarit

   Poista