maanantai 25. maaliskuuta 2013

Suunnittelee.....

.... meidän eteisen / keittiön seinien maalaamista. Tällä hetkellä seinät hieman roosaan vivahtavat.
Minulla on kaksi vaihtoehtoa ; vaalean harmaa taikka vaalea beige. Koska tässä tilassa ei ole mitään isoa ikkunaa josta päivänvaloa tulisi sisälle, ei väri voi olla kovin tummaa. Nyt on raahattava ittensä Rautiaan ja kattoos millaisia vaihtoehtoja siellä on tarjolla.
Myöhempään keväälle jätän työpöydän hiomisen ja käsittelyn, niin voipi pitää tuon ulko-oven auki ettei sisälle pökerry ;)

Eilen rakas ystäväni, entinen naapurini, käväisi kaffeella ja kertoi haluavansa muutosta makkariin. " Kun sinä nyt osaat tollasta ja tiiät mun maun niin sinähän sen teet, eikö??". Hmm..... lupauduin suunnittelemaan ja auttamaan häntä huonekalujen maalaamisessa. Eilen käväisin jo mittailemassa makkaria ja huonekaluja :).
Tänään on aurinko lämmittänyt aivan ihanasti koko hela päivän. Alkoi sormia syyhyämään tuon puoliksi lasitetun terassin kuntoon laittamisen suhteen. Tosin siellä isännän ja pikkumiehen fillarit seistä töllöttää minua. Hmpfh...... Mutta kyllä minä vielä tässä joku päivä pääsen aloittamaan niin pääsen nauttimaan kahvikupillisesta terassilla :). Kovin "kuntoon" ei tosin kannata laittaa sillä seinät tullaan maalaamaan keväällä/kesällä. Pää pullollaan suunnitelmia, suunnitelmia ja enemmän suunnitelmia.

Tänään olen sohvalla istunut imuroinnin ja moppauksen välissä, katsellut ympärilleni olohuoneessa, pikkuisessa päässäni siirrellyt huonekaluja ;). Saas nähdä mitä vielä kehitän :) Hihii.... Nämä huonekalu siirtämiset on aina parasta tehdä silloin kun avokki töissä sillä muuten saan vastaukseksi aina että onko pakko TAAS. Ne miehet. Höh.

Toivottavasti tämä viikko on se viikko jolloin säät lämpenevät, myös öisin. Ja saisimme nauttia ihanasta auringonpaisteesta jok´ikinen päivä :)


Mukavaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Mitä ilmeisemmin kevät tekee temppujaan, kun yhdellä sun toisella on päät täynnä ideoita. :)

  Mä usein lahjon tuon miehen myös huonekalusiirtelyihin, vaan kyllä se varmaan niin on, että jos haluaa pysyä hyvällä tuulella, kannattaa siirtelyt tehdä yksin. Juuri sitä "onko ihan pakko?" -fiilistä seuratessa kun tulee itsekin pahalle tuulelle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan tuon takia siirtelen hänen ollessa töissä ;). Eipähän tarvitse kattella kun herra murjottaa ;)

   Poista
 2. Ihana kevät kun iskee kaikenlaisia inspiksia ja ideoita! Kyllä se kesäkin sieltä tulee :)

  VastaaPoista
 3. Juu, kyllä näin keväisin niitä ideoita pukkaa ja kevätaurinko paljastaa kaikki ne kohdat, joihin pitäis keksiä jotain! Kevättä odotellessa. Tänään on jo mukavasti räystäät tippuneet!

  VastaaPoista
 4. Minä haaveilen makuuhuoneen seinien maalaamista harmaiksi. Olisi kiva kuulla, jos löydät hyvän sävyn - sen löytäminen kun on aika vaikeaa hommaa...
  Halit ja aurinkoista viikkoa sinullekin <3

  VastaaPoista
 5. Täälläkin olisi pää täynnä ideoita! Kun jostakin vielä saisi taiottua aikaa niiden toteuttamiseen... Idearikasta ja aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Ihanat suunnitelmat, kevät aurinko se saa ihania projekteja aikaiseksi!

  Olisipa kiva maalata jotain...

  VastaaPoista