tiistai 26. maaliskuuta 2013

Ihastuttavan Ib Laursenin Tähtihuivin löysin tänään paikallisesta sisustusliikkeestä nimeltä Mysiga Hem.
Se minun oli aivan pakko saada :). Hinnallakaan ei mielestäni ollut pilattu. Olisinkohan maksanut siitä 12,50 ( tämä hinta sisältää aivan varmasti Tammisaarilisän = hinnat meillä yleensä kalliimmat kuin muualla Suomessa ).Pikku-ukon leikkiessä LEGOilla äippä hieman järjesteli paikkoja keittiössä.Purkki ja kannu molemmat Ib Laursenia. Radio ostettu Clas Ohlssonilta.

GG:t päätyivät lautashyllylle. Kohta tuokin hylly joutaa alas seinältä tämän remontti Reiskan pakkelointi hommien ja maalaushommien tieltä.


Aurinkoista päivänjatkoja!


6 kommenttia:

 1. Ihana huivi! Mun tähtihuivit (2kpl) ovat kovin tummasävyisiä, tuo vaalea harmaa sopisi oikein hyvin minunkin vaatekaappiin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihqu huivi! Ja tuo laatikko on vaan niin kiva!

  VastaaPoista
 3. Hei pitkästä aikaa! En ole vieraillut blogimaailmassa aikoihin ja nyt sitten onkin hurahtanut ilta kun olen lueskellut sinunkin päivityksiä parilta viimeiseltä kuulta. Ihania juttuja ja ideoita :) . Aurinkoista kevättä!Halauksia!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana huivi <3
  Pitääpä katsella mistä löytyisi..

  VastaaPoista
 5. ihana huivi..onko liikkeellä nettikauppa???ostaisin sellaisen jonskuisokangas@hotmail.com...jos vaan kerkeät mailaa tai vastaa täällä

  VastaaPoista
 6. Ihana huivi!! Minäkin yritin etsiä netin ihmeellisestä maailmasta, mutta en löytänyt juuri tuota huivia mistään. Pitää kysellä sieltä teidän putiikista, että suostuvatko postittamaan :) Pakko saada! <3

  VastaaPoista