torstai 7. maaliskuuta 2013

Aurinko paistanut koko päivän ihanasti ja linnut laulavat kilpaa.
Kiva jos osasin tehdä helposti tulkittavan postauksen pyykkipoika-pussukan valmistuksesta :)


 Eilen sain kotiin matonkuteet jotka olin tilannut. Arvatkaapa oliko vaikeuksia olla virkkaamatta. Hahaa minäpä kehitin menetelmän millä saan virkattua ilman että peukalo siitä kärsii. Vauhti tosin ei ole päätähuimaava. "Normaali olosuhteisiin" verrattuna vauhti tooooodella hidasta. Jos peukalo pelittäis olisi matto jo valmis. No mutta hiljaa hyvä tulee, eikö?


Oli aivan pakko taas hakea tulppaanikimppu itselleni :)


Kirjastosta hain itselleni Anna Örnbergin kirjan. Mutta tämä ei ole yhtä kiva kun se mikä minulla itselläni jo on. Joitakin ideoita sieltä kyllä sai napattua mutta jotka kaipaavat pientä muutosta jotta sopivat minun makuun.
Ensi viikolla vietetään sitten 4vee synttäreitä. Hermmot tässä menee pikkumiehen kanssa kun joka toinen minuutti valittaa että pitää soittaa kummitädille. Ainoa kutsuvieras on näemmä kummitäti. Muista ei sitten niin väliä.
Meikäläinen istunut netissä ja tutkinut Tukholman karttaa ja sieltä kauppoja joihin ajattelin keritä mennä kun lähdemme risteilylle 18 päivä. Muista kaupoista ei niin väliä mutta se Panduro on aivan MUST.

Ei vaan nyt silicoonaamaan hieman suihkutilan lattia/seinä välikköä.(en tiiä sen oikeata nimeä/nimitystä,valitan kun on hoono soomi)

Kiitoksia ystävät kommenteistanne. Ja kiva jos osaan olla avuksi/inspiraation lähteeksi ;).
Ja kiva kun jaksatte poiketa. Poikkeamisesta puheen ollen, uusia lukijoita liittynyt seuraamme.
Ruotsista palattuani laitan lupaamani arvonnan pystyyn kun se 200 lukija raja ylittyi. Katsotaan mitä Pandurosta saan kehitettyä palkinnoksi.


Oikein mukavaa loppuviikkoa!

5 kommenttia:

 1. Hei vennen!;-) var dette en spennende ny bok jeg så??;-)og såå herlig med vårstemning hos deg:-) håper du får en herlig kveld og en kjempefin helg!:-) mange gode klemmer:-)!!

  VastaaPoista
 2. Voi, että...yritä nyt antaa sen peukun parantua rauhassa...:)
  Mukavaa matkaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Malttia vaan tekemiseen :-)
  Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
 4. Varmaan kivuliasta virkata sen peukalon kanssa :-/
  Ihanat tulppaanit <3

  VastaaPoista
 5. Ethän rasita sitä peukaloa liikaa, että saa parantua rauhassa.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista