keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Sainhan minä avokin mukaan IKEAan :).
Tosin sieltä en sälekaihdinta löytänyt, mutta kaikkea muuta pientä tarttui mukaan ;).
Sälekaihtimen löysin JYSKistä. Tosin jouduin kysymään kassalla että eikö kuulu enään valikoimaan kun en hyllyssä nähnyt?! Kyllä heillä on valikoimissa mutta siinä oli jotain minkä takia eivät saa pitää esillä. En muista mitä myyjä sanoi. Jotain tulli....varoitusteksti......kiinnitys. Anyway, sain sälekaihtimen.


En muuten todellakaan tiedä mikä noilla miehillä yleensä on IKEAa vastaan?! Tai ylipäätänsä shoppailla meidän naisten kanssa.Tämä kynttilälautanen ja kynttilät tarttuivat käteeni IKEAssa :)


Hempeää roosaa.


Hieman keväistä lisää olohuoneeseen :).

Torstaiksi on luvattu että TILDAnuken hiukset saapuvat postiin :). Saan vihdoin laittaa hiukset päähän nukeille. On ne nimittäin aika törkeän näköisiä kaljuna ;). Sitten enään siipien ompelua.
Tänään lähti uusi kangastilaus Annival Interioriin :). Ja uudet verhot...... ja tyynyt :). No kun halvalla sai ;). Eikä se Sulo Vilénkin aina ostellut kaikkea, kun halavalla sai?!

Ei vaan ystäväiseni, nyt minun on jo lähdettävä kolmansille treffeille työterveyslääkärini kanssa 3 viikon sisällä. Hän on se joka minua nyt potkii persuksille ja sanoo että "älä vaan ajattele vaan tee se", kun puhuin mahdollisesta uudelleenkouluttautumisesta. Hän kyllä kirjoittaa minulle B-lausunnon.
On minulla ollut mahdoton tuuri lääkäreiden suhteen tämän minun kolme vuotisen sairaslomani aikana. Lääkäreitä jotka todellakin välittävät ja tutkivat ja ottavat selvää asioista. Kun taas monen muun kohdalle on osunut "hälläväliä" lääkäreitä.

Ihana nähdä että joukkoon liittyy aina vaan uusia lukijoita.
Kiitos teille kaikille kommenteistanne :).

Oikein ihastuttavaa pakkaspäivää kaikille!

Halauksin

1 kommentti:

  1. Hempeitä kynttilöitä, tosi kauniita.
    Tsemppipotku myös täältä, sinusta on siihen nainen!!

    VastaaPoista