torstai 22. marraskuuta 2012

Tarjotin IB Laursenilta

Hei ihanaiset!

Eilen pötköttäessäni täällä kotona sohvalla mitään tekemättä ovelle kolkutti. Ensiksi ajattelin että kolkuttakaa vaan minä en nouse. Mutta sitten jokin sisälläni sanoi että avaa se hemmetin ovi. Onneksi avasin, sillä posti-poika seisoi paketti kädessä joka oli osoitettu minulle :)
Osallistuin muutama viikko sitten IB Laursenin FB-sivulla arvontaan ja olin yski 10:stä jotka saivat itselleen ihastuttavan puutarjottimen.


Mukana tuli ihastuttava pieni saippuakuutio joka tuoksuu taivaalliselta :)
Nyt minun tulee kehitellä tarjottimelle jotakin , laittaa sähköpostitse heille kuvaa siitä. Ja tämä kuva sitten laitetaan heidän FB sivustolle :).

Ajattelin tässä laittaa teille hieman kuvia kattotiileistä missä mennään ;)Tästä se kaikki alkaa..... kattotiilestä.Tiilestä riippuen on maalin menekki hieman eri eri tiilen kohdalla. Toisen pinta voi olla tasainen kun taas toinen voi olla rosoinen.
Rosoisempaan tiileen menee useampi kerros maalia. Mitenkään hienosti en maalaa. vaan annan reunoilla himan näkyä sitä tiilenpunaista ;) Jos tarvetta niin hion hieman.
Nyt nämä sitten kuivuvat keittiössä odottamassa uutta printteriä ja Art Mediumia ;). Viimeinen päivä aloitan kokeilun. Siitä tulee hauskaa tai sitten yhtä helvettiä. No jos ei Art Medium tepsi niin otan pensselin kauniiseen käteen ja kirjoitan sillä tekstit ;)

Kiitos että jaksatte kyläillä :)

Niin ja teille jotka ette vielä ole osallistunut arvontaan täällä blogissa, käykääpäs osallistumassa täällä. Sillä voittaja saa valkata itselleen sisustustarran.

Ja jokaiselle teistä toivotankin nyt oikein ihastuttavaa päivää!


Halauksin,


5 kommenttia:

 1. Mistähän sitä itelle noita kattotiiliä kävis varastamassa :D näitä siun juttuja kun kattoo, niin pakko päästä itsekkin toteuttamaan :D tarjotin on hieno!onnea vaan voitosta!!!

  VastaaPoista
 2. Olipas kaunis yllätys!!Ihanaa alakavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Ihana voitto! Ja minäkin kyllä tykkään kovasti noista sinun kattotiileistäsi :))
  Hauskaa torstaipäivää! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana voitto - paljon onnea siitä. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista