torstai 11. lokakuuta 2012

No nyt se sit sekos.....

Ei aivan  :)

Kiitos teille ihanista kommenteistanne. Olen todellakin onnekas kun olen saanut joukkooni noin ihania ihmisiä kuin TE.   KIITOS!

Niin ja tuohon otsikkoon palaten....


 Niin te varmaan ajattelette kun näette tämän yllä olevan kuvan ;) Olkaat ystäväiseni huoleti.Se ei ole mitään oksennusta purkissa vaan  olen valmistamassa seosta jolla saa uuden laudan/puun/korin ihanan patinoituneen harmaaksi.
Eli jos innostuitte, niin seokseen tarvitset teräsvillaa ja etikkaa. Mitään mittoja/suhteita minulla ei valitettavasti ole antaa. Ja sivun osoitteenkin olen jo hukannut :( . Itse laitoin muutaman cm villaa pohjalle ja päälle lorautin etikkaa. Tämän seoksen annatte seistä
muutaman päivän. Ja ennen kuin käytätte tätä, pensselöitte esineen/laudan oikein vahvalla teellä.
Kokeilemalla löytää parhaimman tuloksen. Tällä tarkoitan sitä että joidenkin mukaan tulos parempi jos seos seissyt viikon verran.



Tämän ihastuttavan kukan sain ex-anopiltani löydettyäni hänelle kirjan kirpparilta jota hän on etsinyt vuosi tolkulla.


Muuten täällä ollaan käyty läpi tavaroita. On nimittäin kasaantunut liian paljon kaikkea (avomieheni mukaan).
Olen laitellut FB:hen ostaa ja myy sivustolle. Ja HUPS, tuotteet menneet kuin kuumille kiville :) .
Tänään sitten tavaran toimitus reissulle.

Mukavaa torsaita. Kohta onkin jo viikonloppu :)

Uusille lukijoilleni toivotan sydämellisesti tervetuloa!


Halauksin,



10 kommenttia:

  1. Tuo etikkapetsin ohje oli minunkin blogissani jokin aika sitten. Löysin sen alunperin JuviLifestyle-nimisestä blogista,joka muuten on kotimaisen huonekaluvalmistaja Juvin oma blogi. Sieltä löytyy kaikkea kivaa. Tykkään Juvin tuotteista, kun niitä myydään myös puuvalmiina. Saa sitten itse tehdä mieleisensä pinnan. Näytäthän, millaista jälkeä tällä sitten tulee. Itse en ole vielä kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok ai että siltä löytyis resepti. Minä löysin tämän eräältä amerikkalaiselta sivulta muistaakseni ;)

      Poista
  2. Uusi "liemi" tuttavuus minulle,enpä ole ennen moiseen törmänny,kuulostaa tuo vaikutus hyvälle,jään siis oottamaan jos satut laittaan kuvia :)
    Mie aattelin lähteä kävelylenkille,jos tuo selkä ja polvi kestäisi...useamman kerran on tuo polvi mennyt alta :/ Kivut on ihan omaa luokkaansa.

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoista, pitääkin joskus kokeilla.

    VastaaPoista
  4. Tota pitää kokeilla! Kiitos vihjeestä!

    VastaaPoista
  5. Olen kuullut ja lukenut tuosta seoksesta. kokeiltiin kuitenkin itse vihtrillillä. hmm... tulos on hieno, oikeastaan erittäin passeli. mutta ei se mennyt kuin strömsössä. harmaantumista ei tapahtunut viikkoon pihalla, ei paahteessa eikä sateessa, puu meni painekyllästetyn keltaiseksi. luovutin ja toimme käsitellyn lankut sisälle odottamaan luonnonilmasta kuivumista, jotta maalaan päälle peittävällä. kaksi päivää niin pöytä oli ruskea ja viiruja puunsyissä harmaata. laitettiin vesilakka päälle ja unelmapöytä oli syntynyt.
    tätä jään nyt innolla seuraamaan! olis muutama kohde johon se oikeasti harmaa lauta pitäis saaha :)

    VastaaPoista
  6. Sinulta tulee niin paljon ihania inspiraatio-jutskia :D Mulla on se kanervakranssikin jäänyt vasta mietintämyssyn alle ja niitä kynttilänjalkojakin piti testata ja nyt tuli tää :D Mutta ihania, aivan ihania jutskia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mira. Kiva että olet saanut inspis jutskia blogistani :). Ja mahtavaa että olet itse toteuttanutkin niitä. Olisi kiva nähdä millaisia versioita olet saanut aikaiseksi :)

      Poista
  7. Heij, tuota täytyykin kokeilla.. Uusi lukija olen ja kyllä kannatti jäädä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet liittynyt joukkoon. Itsekin vasta testailen eri lankunpätkille tätä seosta ;). Ainaskin pensselin harjasta tulee harmaa ;)

      Poista