tiistai 25. syyskuuta 2012

Mistä virtaa....? ! ?

Hei vaan kaikille!
Aluksi meinasi tulla synkkä ja masentava postaus mutta päädyinkin kirjoittamaan muusta kuin masennuksestani jotta en masentaisi teitä ;).
Tänään meillä pikkuherran kanssa ohjelmassa vierailu tarhakaverin Iiriksen luona. I ja C ovat bestiksiä :)

Minulta pääsi eilen lanka loppumaan joten ruudut katkolla ;) Alkaa nimittäin tulla jo korvista ulos. Enään  yhdistäminen edessä. Mutta valitettavasti huomasin että tästäkään peitosta ei tule sen kokoista kun haluan, joten pahoin pelkään että vielä joudun muutamia tuutuja virkkaamaan ! !
Mutta nyt on todellakin aivan pakko jättää ne vähäksi aikaa kun tulevat jo uniinikin ;).Viimeviikolla sain vanhemman pojan Dysleksia-testin tulokset. Se oli kuin isku vasten kasvoja. Herralla paha Dysleksia joten testaukset jatkuvat. Jos/kun lausunto pykiatrilta,kyllä luitte psykiatrilta, tulee on hänellä oikeus saada kaikki lukion kirjat äänikirjoina, niin paha lukihäiriö hänellä !! Ihmettelen vaan miten ihmeessä poika on yläasteelta päässyt läpi ja hyvällä todistuksella.
Ja sitten tämä meidän nuorin herra... hänen kanssa menemme puheterapeutille kun hänellä tuo puhe aika huono. Hän kuten jo tiedätte puhuu molempia kotimaisia kieliä mutta tämän lisäksi hän on napannut itselleen Youtubesta katsoessaan Tuomas veturia englanninkielen!! Välillä huvittavaa kuunnella häntä kun hän leikkii itsekseen kun huoneesta kuulluu "help me up"," Island of Sodor", "steamworks".....

Nyt koiran kanssa ulos ja sitten Iiriksen luokse leikkimään.

Oikein mukavaa päivää kaikille!


Halauksin,7 kommenttia:

 1. Halauksia ja piristystä täältä päivääsi! <3

  Onpa kyllä ihmeellistä että tässä vaiheessa vasta on diagnosoitu dysleksia kun yläastekin on hienosti suoritettu.

  Teidän nuorimmaisellahan on upea kielitaito ja että omaksuu niin hyvin vielä kolmattakin kieltä. Minusta ei kannata olla ainakaan huolissaan, varmasti tulevaisuudessa puhetta riittää ja paljon. :)

  Upeaa tiistaita!Halauksia

  VastaaPoista
 2. Lämpöinen voima ja virtahalaus täältä <3

  VastaaPoista
 3. Voi, että on taas kauniita kuvia!

  On hyvä, että poika tutkitaan ja saa apua lukioluokille!

  VastaaPoista
 4. Kovasti tsemppiä ja positiivisia ajatuksia täältä sinnepäin!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia jälleen :)

  Voi ei.. kovasti tsemppiä arkeen. On varmasti raskasta aikaa, iso rutistus!

  VastaaPoista
 6. Virtalähetys täältäkin! Toivotaan, että asiat selviävät lastesi kohdalla!

  VastaaPoista
 7. Tämä mattimyöhäinen täältä kanssa lähettää paljon voimia ja halauksia <3

  Pienempien lasten kohdalla hirvittävän helposti minun milestäni puutututaan puheen kehitykseen. Teillähän poika kuitenkin puhuu kolmea kieltä, se on rikkaus. Meillä aikanaan pikkuveli ei puhua pukahtanut mitään vielä kolme vuotiaanakaan. Sitten yks kaks puhetta alkoi tulla :).

  Aurinkoisia ajtuksia täältä sinne :)

  VastaaPoista